Hlavní obsah

Sledujte online otce Seznamu Iva Lukačoviče

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ve středu 6. června vystoupí v Brně zakladatel a zároveň šéf Seznamu Ivo Lukačovič. Během přednášky pro veřejnost osvětlí způsob, jak Seznam.cz založil a jak to "sám všechno přežil". Prezentace bude rovněž přenášena živě po internetu.

Článek

Lukačovičova prezentace, kterou lze sledovat online od 12. do 14. hodiny, bude zahájena na Masarykově univerzitě Brno v posluchárně D1. Adresa MU Brno je Botanická 68a, 602 00 Brno, viz mapy.cz

"Název přednášky je 'Seznam.cz jsem založil vlastně náhodou' a obsah jsem pojal po svém," uvedl Ivo Lukačovič na svém blogu s tím, že by chtěl do prezentace vtěsnat i několik svých životních postřehů.

Mezi nejnavštěvovanějšími stránkami českého internetu si portál Seznam stále drží první příčku. V pátek 1. června si jej otevřelo 2,18 miliónu lidí.

Na druhém místě se umístil zpravodajský server Novinky se 799 tisíci unikátními uživateli. O třetí a čtvrtou pozici se podle statistik služby Netmonitor.cz podělily portály Centrum a Atlas s 564 tisíci, resp. 310 tisíci unikátními uživateli.

Reklama

Související témata:

Související články

Dobrá značka: popáté pro Seznam.cz

Nejdůvěryhodnější značkou v kategorii Internet zvolili čtenáři časopisu Reader's Digest portál Seznam.cz. Uživatelskou přízeň i potvrzení kvality svých služeb...

Výběr článků

Načítám