Hlavní obsah

Startuje Investiční hra 2007, hráči dostanou fiktivní milión Kč

PRAHA

Počátkem dubna odstartovala na serverech Finance.cz, ČeskéNoviny.cz a Seznam.cz investiční hra, která byla připravena ve spolupráci se společností RM-SYSTÉM. Hra je založena na fiktivním obchodování s vybranými zahraničními a českými akciemi obchodovanými na akciovém trhu RM-SYSTÉM a evropských i amerických burzách. Každý hráč na začátku dostane k dispozici účet ve výši 1 mil. Kč, který bude mít za úkol v průběhu tří měsíců co nejlépe zhodnotit.

Článek

Cílem hry je umožnit uživatelům internetu na nečisto vyzkoušet své schopnosti a štěstí při obchodování s akciemi.

Soutěž Investiční hra 2007 bude probíhat na severech Finance.cz, CeskeNoviny.cz a Seznam.cz a také na specializovaném serveru www.investicka.cz v období od 10. 4. 2007 do 29. 6. 2007. 

Každý hráč, který se do soutěže zapojí, obdrží po registraci fiktivní účet s částkou 1 000 000 Kč. Tuto částku může hráč rozložit do vybraných zahraničních a českých akcií, které se obchodují na trhu RM-SYSTÉM, frankfurtské, newyorské burze a nebo americkém trhu NASDAQ.

Každý hráč, bez ohledu na zhodnocení investované částky, zdarma získává dle pravidel předplatné časopisů Osobní finance, Extra PC, PanelPlus a antivirový software od společnosti AEC.

Pro nejlepší investory je připraven LCD monitor, digitální fotoaparát, ale také MP3 přehrávače či více než sto letenek do libovolných evropských destinací od SkyEurope Airlines.

Servery budou průběh hry a pořadí hráčů zveřejňovat na svých stránkách a na www.investicka.cz. Tamtéž bude zveřejněno finální pořadí nejlepších hráčů, pravidla hry, informace o cenách a veškerá další data.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám