Hlavní obsah

Horoskopy úterý 20. října 2015

Novinky, sojka

Doba není tak zlá, je tu ještě stále prostor pro pesimismus

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nabídka na změnu místa má skrytou vadu na kráse. Musíte ji však odhalit sami. Váš potencionální zaměstnavatel vám ji sám od sebe neprozradí. Možná už proto bude prozíravější nepokoušet osud a držet se tam, kde jste.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Improvizovat při řešení velkých věcí dost dobře nejde. Buďte trpěliví a nemáte-li pohromadě všechny potřebné informace a objektivní přehled o situaci, do ničeho se nepouštějte. Navíc není nejlepší ani dnešní planetární konstelace.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nemůžete všechno vyřešit a dodělat sami. Byla by chyba odmítat pomoc přátel, poradit se s lidmi, kterým věříte. Rozhodně se tím nijak neshodíte. Upřímný rozhovor všechno rázem zjednoduší.

Rozruch v příbuzenstvu vyvolají potíže blízké osoby.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Hleďte si svého a nikoho a ničeho se nevšímejte. Stačí mít oči otevřené a všechno si dobře zapsat do paměti. Zaskočí vás pozvání a projevy sympatií mladší, atraktivní osoby. Bohužel zřejmě rozverného rozvedeného známého nebo vdovy.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nikoho nepřesvědčujte o kvalitě a hloubce svých zkušeností. Později budou vinu za případné neúspěchy svalovat na vás. S přetvářkou se setkáte na nějaké schůzce nebo při rozhovoru s někým, koho pořádně neznáte.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Dost často budete během dne myšlenkami úplně jinde než byste měli. Projeví se to jak v práci, tak doma. Zvláště nemilé důsledky by to mohlo mít při setkání s vaším idolem. Vaši roztržitost si může vysvětlit všelijak.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Spoléhejte na vlastní síly. Se slibovanou pomocí nepočítejte, jenom byste byli později zklamaní. Jste v dobré formě, bohatě si vystačíte sami. Po ránu budou kolegové ještě milí, ale s přibývajícím časem nelze vyloučit stupňování nervozity.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nezapomeňte splnit úkoly uložené partnerem. Zdá se, že nebudete nijak zvláště spěchat, takže lze doma později očekávat jisté dusno. Na druhou stranu celkem správně tušíte, že šance všechno zvládnout je sotva poloviční.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Ocelové nervy si vyžádají úřední a obchodní jednání. Druhá strana bude nestydatě provokovat a čekat na vaši chybu. Takovou radost, že byste se přestali ovládat, jí sice neuděláte, ale odpoledne a večer budete dlouho hledat rovnováhu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Neomlouvejte svoje jednání tím, že účel světí prostředky. Možná se vám ledacos povede, ale zcela propadnete v mezilidských vztazích. Obloukem se vyhněte lidem, o kterých víte, že rádi provokují a většinou nestydatě lžou.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nepřehánějte to s kritikou lidí v okolí. Ani se nenadějete a pustí se do vás jako jeden muž. Mnohem snáze dosáhnete svého pomocí lichotek a milých úsměvů. Spolehlivě to platí zejména v případě ješitných osob opačného pohlaví.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nedejte se zmást ustaraným výrazem a naříkáním blízké osoby. Má utkvělou představu, že byste mohli všechno, co se jí nedaří, dodělat za ní. Nepouštějte se do větších finančních operací. Mars s Jupiterem varují před ztrátami.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám