Hlavní obsah

Horoskopy na středu 7. března 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve spojení se stávají i slabí silnými

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Obraťte pozornost na člověka, který vám neustále připomíná jednu vaši chybu. Má pravdu, a pokud před tím budete stále zavírat oči, dostanete se do potíží. Uran doporučuje si s ním promluvit a požádat ho o pomoc.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nesnažte se všechno udělat a zvládnout sami. Přeceňujete síly a události se vám vymknou z rukou. Bude lepší se o povinnosti podělit, ať již s partnerem nebo kolegou. Vaše snaha na sebe upozornit za každou cenu, je nebezpečná.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Váš miláček od vás bude chtít něco, co mu dost dobře nemůžete dát. Připravte se na horké chvíle, bude trucovat jako malé děcko. Jestliže ustoupíte, udělá vám to příště zase. S rozumem v hrsti můžete zkusit štěstí ve hře. 

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Přijdete na chuť nové zálibě. Díky přátelům se dostanete do společnosti, která vás uvede do tajů nového oboru. Zdá se, že by to mohlo být přesně to, co by vás bavilo a dodalo vám křídla. Dnes jste velmi vnímaví a chápaví.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pokud se vám bude zdát, že jisté jednání vede odnikud nikam, klidně se seberte a odejděte. Nemá smysl ztrácet čas planými hovory s hlupáky. Vrátí se vám peníze investované před půl rokem. Sklidíte ovoce své prozíravosti.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Poznáte někoho, s kým si padnete do oka na první pohled. Nemusí jít jen o milostný vztah. V úvahu připadá i poctivec, se kterým by se vám opravdu vyplatilo společně podnikat. Nemusíte se bát, že by vás podvedl.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Podaří se vám pozvat na schůzku někoho, kdo to dlouho odmítal. Nemějte iluze, že máte vyhráno. Venuše varuje, že se budete muset ještě hodně snažit. Při jízdě nejen vozem, ale i na lyžích či na kole, pozor na srázy a zatáčky.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dáte se přemluvit k něčemu, do čeho se vám ale vůbec nechce. Nakonec se však ukáže, že jste se báli zbytečně a budete docela spokojení.  Zamilovaní budou mít večer silný sklon k romantismu. Doufejte, že to partnerovi dojde

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nepříjemný pocit si odnesete z návštěvy movitých příbuzných nebo známých.  Na jedné straně jejich chlubení a na druhé falešná starost o vaši finanční situaci, vás pořádně rozhodí. Zdá se, že k nim hned tak nezavítáte. 

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

V samých základech se chvějí vaše plány na blízké dny. Musíte jednat pohotově a pružně. S vašimi improvizačními schopnostmi si nakonec se vším poradíte. Někdo příliš spoléhá na vaši ochotu a bude vás chtít zneužít.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Mile vás překvapí partnerova ochota ustoupit v něčem, na čem vám hodně záleží. Ani ho nebudete muset nijak přemlouvat. Oceníte rovněž ochotu a vstřícnost osoby v uniformě, se kterou budete mít co dělat ve večerních hodinách.

RYBY   21.2. – 20.3.

Nesnažte se ušetřit za oběd a za nocleh tím, že půjdete do levnější restaurace či hotelu. Žaludeční křeče, třeštící hlava a bolavá záda vám druhý den značně zkomplikují život. Kvůli pár korunám ztratíte mnohem víc.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám