Hlavní obsah

Horoskopy na středu 3. prosince 2014

Novinky, sojka

Nikomu nepatří život, však užívat ho mají všichni

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nadějně znějící zpráva o zlepšení finanční situace vás přivede na myšlenku vynalézavě předělat ještě před Vánocemi byt nebo dům. Dobrý nápad je třeba začít realizovat již dnes. Později znejistíte, jestli nelze peníze utratit jiným způsobem.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Merkuru radí znovu promyslet, jestli opravdu stojí za to zachraňovat ztracenou záležitost. S pomocí pozitivní energie planet můžete úspěšně začít s něčím novým. Platí to i v případě, že nejste zadaní a hledáte sympatického partnera.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Jistá nečekaná situace vás přiměje využít nedávno navázaných kontaktů. Budete-li váhat, začnou si noví známí myslet, že jim nedůvěřujete. Na nesprávnou cestu vás může svést neuvážená snaha rychle vydělat spoustu peněz.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Jupiter varuje před nebezpečím, že vám uteče nadějná šance. Budete příliš zaujatí plněním spousty drobných povinností, které vám v podstatě nic nepřinesou. Vaše názory a nápady odmítnou hlavně starší konzervativní osoby.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Soustředí se na vás kritika osoby, která touží po vašem místě nebo funkci. Nebylo by divu, kdybyste se nechali unést hněvem. Nebojte se udělat pořádnou bouřku. Přinejmenším pořádně pročistí okolní zatuchlou atmosféru.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pořádně vezmete vítr z plachet dětem. Překvapíte je tím, jak velkoryse mávnete rukou nad jejich chováním a ani jim nebudete vyvracet jejich názory. Zapůsobí to na ně mnohem silněji, než kdybyste křičeli a použili silná slova.  

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dozvíte se, že investice, kterou považujete za stoprocentní, zase tak dobrá není. Raději se poraďte s někým zkušenějším, a pokud to ještě jde, stáhněte svoje peníze zpátky. Dnes není vhodné přijímat závažná finanční rozhodnutí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nebuďte bojácní a skromní. Když se vám někdo líbí, klidně mu to řekněte. Fakt, že někoho odmítl, neznamená, že dopadnete stejně. Žádné výsledky neslibuje silové řešení starého sporu. Dočasně výhodnější bude kompromis.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Do práce se nepohrnete a jen těžko vás někdo donutí k rychlejším krokům. S přemáháním se přinutíte sotva k plnění základních povinností. O to více budete upírat pozornost k opačnému pohlaví. Nutno dodat, že se vám bude výjimečně dařit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Partner vás bude přemlouvat k většímu vydání. Problém je v tom, že se vám nebude chtít sahat na samé dno již takhle vyprázdněné rodinné kasy. Zajdete za lidmi, kteří brzdí řešení vašich záležitostí. V případě neúspěchu uděláte dusno. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nespěchejte s dokončením důležitých rozhovorů a jednání. Křečovitá snaha dovést věci do konce za každou cenu, nedopadne nejlépe. Neshody se objeví v milostných vztazích. Čím dříve se s nimi vypořádáte, tím lépe pro vás oba.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Čeká vás větší vydání, ale v tomto případě peněz litovat nebudete. Vyhlídka na slušný zisk je velice reálná. Nadcházející porada v práci bude bouřlivá, ale nemusíte se bát, najdete nečekané spojence. Třeba výrazně povýšíte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám