Hlavní obsah

Horoskopy na středu 29. března 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příliš mnoho rádců věc pokazí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Překvapí vás změna chování a způsobů dříve hádavé, zlostné osoby. Jakoby mávnul kouzelným proutkem, stane se milá a vstřícná. Těžko půjde o tchýni, ale mohlo být jít o dlouholetého kolegu nebo starého souseda.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Sdělíte šéfovi své pochybnosti o podivném směrování vaší firmy. Nadšený nebude, ale vyslechne vás a alespoň se nad tím zamyslí. Důležité je, aby pochopil, že vaše kritická slova nejsou namířena osobně proti němu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nepřehánějte to s vypočítáváním svých schopností a úspěchů ve společnosti, kde je někdo, kdo vás zná léta. Určitě se neudrží a neodpustí si pár peprných poznámek na vaši adresu. Ještě dlouho potom se budete červenat.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Bohužel nadále marně budete čekat na jistý úřední nebo soukromý dopis. Dráha Jupiteru naznačuje, že vlastně ještě není ani napsán. Pisatel má zřejmě jiné starosti. Nezbývá než trpělivě čekat. Hlavně se nenervujte a nepanikařte.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Klíčem k překonání odporu zatvrzelého šéfa nebo úředníka je hraná poníženost a spousta lichotek. Je zbytečné dělat si kvůli tomu výčitky. Dobře přece víte, že jinak by to nešlo. Počítá se jen výsledek a ten máte v kapse.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Naděje na to, že by vás nadřízení pominuli při rozdělování dalších úkolů je velice mizivá. O velkém štěstí se dá mluvit v případě, že na vás zbudou jen ty jednodušší. Hledáte-li partnera k flirtování, naznačuje Venuše, že je nedaleko.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nečekaná chvála kolegů není sama sebou. Počítejte s tím, že sledují vlastní sobecký zájem a potřebují otupit vaši pozornost. Zvýšenou pozornost věnujte svým školákům. Rádi by domácí úkoly dělali právě s vámi.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zmatek ve vašich plánech nadělá partner. Dojde mu trpělivost a rázně odmítne vaše výmluvy na neustálý nedostatek času. Chcete-li se vyhnout bouřlivé výměně názorů, musíte se podřídit jeho představám a přáním.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Zbavíte se nepříjemné finanční záležitosti. Ani nebudete muset žádat přátele nebo příbuzné o půjčku. Všechno vyřídíte díky jisté službičce známému, který potřebuje dokončit opravu bytu nebo pomoci s pochopením internetu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Málo platné, ale k usmíření s vaší láskou budete muset využít člověka, kterému věří a dá na jeho názor. Trochu to nabourá vaše sebevědomí, ale s tím už nic nenaděláte. Večer už zase budete jako dvě hrdličky.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Šetřit se má dokud je co. Dnes vás bude pronásledovat nutkání často sahat do peněženky nebo použít platební kartu. Přitom se nedá říci, že byste cokoli naléhavě potřebovali. Vystaveným hezkým nebo chutným věcem prostě neodoláte.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Problém, který vás trápí, sám o sobě nezmizí. Potřebujete si s někým popovídat, někomu se, obrazně řečeno, vyplakat na rameni. Opatrně s nadbíháním někomu, kdo má stálého partnera. Takový vztah představuje vážný problém.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám