Hlavní obsah

Horoskopy na středu 14. října 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Urážky jsou důvody těch, kteří nejsou v právu

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Konstelace Merkuru s Neptunem nabízí ojedinělou příležitost získat cenné společenské kontakty. Stačí, když se budete snažit dát na každou otázku vyčerpávající odpověď. V jistém směru upravíte svoje chování k partnerovi.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Odstraníte následky starší chyby. Využijete shody okolností a vypořádáte se s nepříjemným restem. Vaši kritici přijdou o munici, kterou proti vám chtěli využít. Znovu se do vás pustí popudlivý příbuzný. Tentokrát ale mlčet nebudete.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Úspěch u opačného pohlaví a harmonii v rodině vám zajistí přejícná Venuše. Nemůžete si proto dovolit zklamat lidi, kteří vás mají rádi. Budete muset odolat řadě pokušení, ale zdá se skoro jisté, že ve všech zkouškách obstojíte.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nepřehánějte to s důvěrou k autoritám. Potřebujete víc sebevědomí. Hrubým chybám se vyhnete jen za předpokladu, že budete myslet samostatně. Stačí malá nepozornost a doběhne vás vypočítavý soused nebo kolega.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Musíte mít oči otevřené. Nevěřte nikomu, kdo vám bude tvrdit, že v tom či onom případě jde o zcela banální věc. Postavení Saturnu s Neptunem je předzvěstí hrozícího problému. Nadchne vás možnost seznámení s idolem vašich přátel.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Bouřlivá a psychicky náročná bude diskuse se staršími dětmi. Některé jejich názory a představy vás pořádně vytočí. Milým překvapením bude zjištění, že o funkci nebo vliv přišel někdo, koho dlouho upřímně nesnášíte.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dopoledne budete mít starosti, ale večer už budete zase v pohodě. Nechlubte se známým, co chcete koupit. Boudou vám závidět a každému vyprávět, že se topíte v penězích. Špatné trávení vás přinutí k mírné dietě.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Špatně, nedobře dopadnete v případě, že budete v práci chytračit. Nevěřte tomu, že když své povinnosti přehrajete na někoho jiného, zbavíte se odpovědnosti. Neproděláte, když uděláte jen polovinu, ale perfektně.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Jupiter naznačuje, že byste se skvěle uchytili v jiné firmě. Dostanete-li dnes výhodnou nabídku, měli byste o ní vážně uvažovat. Dorážet na vás začne nový ctitel. Otázkou je, jestli bude podle vašeho gusta. Zdá se, že moc ne.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Přes určité finanční vyčerpání si nenecháte utéct tip na určitou investici. Vaši nejmilejší se zlobit nebudou, ale nezabráníte tomu, aby měli velké oči. Později se uskrovníte jinde. V nejhorším případě omezíte méně potřebné výdaje.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dilema, jestli pokračovat v tom, co jste včera začali, nebo se pustit do něčeho nového, za vás zřejmě vyřeší partner. Není třeba se čertit, rozumnější bude pár hodin počkat. Rozhodnout za vás může také telefonát příbuzných nebo milá návštěva.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Zdá se, že budete potřebovat jak doklady, tak peníze. Nezapomeňte je doma. V žádném případě nemusí jít o nepříjemnou příhodu. Na nákupech nebo v kině potkáte bývalého spolužáka či kolegyni. Tolik novinek jste už dlouho neslyšeli.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám