Hlavní obsah

Horoskopy na středu 14. března 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lidská ústa jsou bezedná jáma

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pozor na to, abyste nekoupili vadný výrobek. Budete-li při nákupech spěchat a necháte se zaslepit nízkou cenou, čeká vás trpké zklamání. Nezahrávejte si se šéfy, nezastávejte se neschopných kolegů. Byli byste sami proti sobě.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Spoustu času ztratíte dohadováním s někým, kdo stejně nepochopí, co jste mu vlastně chtěli. Místo rozčilování si raději udělejte všechno po svém a přemoudřelým chytrákům se zdaleka vyhněte. Nepůjčujte cenné věci.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Přestože všechno půjde jako po másle, ruce do kapes si dát nemůžete. Tak příznivá planetární konstelace zase není. Udělejte si čas pro sebe a partnera, na obzoru je problém, který je třeba začít řešit už nyní.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Problémy s penězi budete řešit věcně, bez emocí a složitých spekulací. Východisko z krize vám ukáže pohyb Neptunu. Jenom se nesmíte bát, naslouchat vnitřnímu hlasu. Naschvály partnera, mají kořeny v jeho skrývané žárlivosti.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Na pozoruhodného člověka narazíte při plnění pracovních povinností. Venuše s Uranem naznačují, že spolu strávíte spoustu času a spojí vás řada nevšedních zážitků. Nedejte na první dojem, mohl by být značně pokřivený.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Situace, která vám přijde jako hodně nešťastná, se později ukáže jako velká šance a výhra. Hodně záleží na tom, jestli dokážete udržet nervy na uzdě. Neberte na lehkou váhu varování kolegy nebo přítele. Dobře ví, o čem mluví.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nic vzrušujícího vás sice nečeká, ale jedna pozoruhodná příhoda vás nemine. Otázkou je, jestli ji vůbec vezmete na vědomí. S hlavou plnou starostí budete zahleděni jen do sebe. Věnujte zvýšenou pozornost hygieně.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Mohli byste doplatit na neschopnost povrchního člověka. Hlídejte každého, s kým dnes budete jednat a spolupracovat. Marně se budete později vymlouvat na cizí chyby. Nikdo vám neuvěří a ještě se vám vysmějí. Byla by to voda na mlýn nepřátel.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Uran a Venuše radí připravit si na dnešek přesný plán a toho se držet. Běhání od jedné povinnosti k druhé, vás bude jen rozptylovat a odvádět vaši pozornost od důležitých věcí. Na spadnutí je flirt s náhodně poznaným cizincem.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pohádáte se s příbuzným nebo známým, kteří si myslí, že nemusí splácet své dluhy. Situaci by mohly vyhrotit neobratné poznámky partnera. Nejvíc vás rozzlobí, že mluví do něčeho, o čem nemá ani to nejmenší ponětí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vezmete na sebe vinu za někoho, kdo udělal hrubou chybu. Není sporu o tom, že se zachováte šlechetně, otázkou však je, k čemu vám to bude. Důsledky mohou být nepříjemné, ale v dlouhé časové perspektivě se vám vaše jednání vyplatí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nepřenášejte křehké předměty, nemanipulujte s citlivými technickými přístroji. Něco poškodíte, ani se nenadějete. Přízně planet lze využít k získání úspěchů na milostném poli. Dlouho nedostižný ideál vám náhle projeví náklonnost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám