Hlavní obsah

Horoskopy na středu 13. ledna 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kůň má čtyři nohy, a přeci někdy klopýtne

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nadřízení vám uloží úkol, který jen tak nezvládnete. Je nutné se pořádně soustředit a alespoň pro dnešek zapomenout na zábavu. Investice, do které vás nutí příbuzní, nemusí být tak docela špatná, ale měli by se na ní podílet.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Díky zvýšené vnímavosti vám neunikne drobnost, kterou většina lidí v okolí podcení. Získáte tak výhodu, která vám přiblíží dosažení vašeho cíle. Spor s dětmi bude muset rozsoudit partner. Nespoléhejte na jeho objektivitu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Těžko říci, jestli vás víc pobaví nebo rozčílí fakt, že řada lidí, kteří dosud mlčeli k různým nepravostem, vám nyní začne dávat hlasitě zapravdu. Rozladí vás hádka příbuzných. Dojde totiž k přesně k tomu, před čím jste je varovali.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Od samého rána budete sršet energií a nápady. Musíte se trochu krotit. Kolegové nemají o velké novoty zájem. Přehnaná aktivita by se nemusela líbit ani partnerovi a dětem. Se zásadními věcmi raději počkejte.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Výsledek setkání s jistým člověkem chytře ovlivníte malým dárkem nebo jinou pozorností. V žádném případě se nedá říci, že by šlo o úplatek nebo korupci. Prostě věci jen cíleně a přitom taktně postrčíte o pěkný kus cesty dál.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nepropadejte panice, když se vám něco nepodaří nebo vás někdo hrubě odbude. Využijte dopoledního trigonu Luny s Marsem. Projevy hysterie a spěchem si jen ublížíte. Jistá osoba by s vámi šla ráda na milostnou schůzku.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Najdete věc, kterou jste dlouho hledali. Můžete také konečně objevit řemeslníka, který pracuje za normální ceny. V mnoha směrech to dnes bude úspěšný den. Můžete rovněž spoléhat na štěstí při nákupech, ve hře a při sportu. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Opatrně při flirtování se zadanou osobou. Ani se nenadějete a přilepí se na vás jako včela na med. Pokud si potřebujete něco vyřídit v pracovní době, neobcházejte nadřízené. Nevěřte tomu, že mu vaše zmizení někdo nenahlásí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dnešek nepatří k jednoduchým dnům. Planetární konstelace s sebou nese řadu negativních jevů, které o sobě dají v různých intervalech znát. Bude rozumné odložit důležité schůzky i rozhodnutí. Hrozící škody přinejmenším zmírníte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Dávejte dobrý pozor, abyste někoho neobtěžovali žádostí, které není snadné vyhovět. Příště se vám vyhne a neudělá pro vás už vůbec nic. Nedrážděte partnera. Dnes by mu váš delší pobyt ve společnosti opačného pohlaví hodně vadil.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jistý neúspěch nebo chyba vás překvapivě vybudí k výkonu, o kterém jste si mysleli, že ho nejste schopní. V šoku bude i celé široké okolí. Nejenže tím posílíte svoji autoritu, ale ještě uděláte něco velmi významného.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Jsou věci, které musíte bez říkaní zvládnout sami. Pokud budete stále žádat o pomoc kolegy nebo známé, vysloužíte si pověst neschopného ňoumy. Koncentraci na práci vám ztíží lichotivý zájem opačného pohlaví o vaši maličkost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám