Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 9. ledna 2016

Novinky, sojka

Nos starý kabát a kup novou knihu

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Měli byste vyslyšet volání přírody a vyrazit na delší túru. Prospěje vám to nejen fyzicky, ale i psychicky. Nebudete mít nouzi o zábavné příhody a možná uděláte i dobrý skutek. Bohužel se nevyhnete setkání s nějakým otravou.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Příbuzní konečně kápnou božskou a tak se dozvíte něco, co vás již dlouho zajímá. Opatrně s příliš otevřenými poznámkami. Některé věci je lepší nekomentovat. Jste-li svobodní, předpovídají planety strhující setkání s možným novým idolem.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

O svých přáních a představách hovořte jasně, ale na jejich realizaci netrvejte. Snadno se zvrtne i věc, kterou připravujete delší dobu. Důležitou roli sehrají maličkosti. Protáhne se návštěva příbuzných. Nedávné neshody jako by nikdy nebyly.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

S nedůvěryhodnou informací přijde někdo, kdo si rád vymýšlí. Budete muset krotit emoce a zachovat rozvahu. Dbejte, aby vaše nálada nepoznamenala vztahy s partnerem. Obloukem se vyhněte volně pobíhajícím zvířatům.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Rozumně hospodařte s fyzickými silami. Na rozdávání jich nemáte. Trapně se budete cítit ve chvíli, kdy budete nuceni odmítnout někomu pomoc. Hledáte-li nového partnera, mohl by se jím stát někdo, kdo je zklamán svým dosavadním vztahem.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Hrozící krizové situace stačí prostě přečkat. Zkuste hrát mrtvého brouka. Hrozí vám, že podlehnete vlastní slabosti a pokusíte se odreagovat na blízké osobě. Pokud snad příbuzní nebo přítel plácnou něco nevhodného, je třeba zůstat nad věcí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pokud byste cítili, že se nemůžete soustředit a vaše myšlenky jsou příliš chaotické, odložte všechna rozhodnutí na jindy. Zaskočí vás špatné skrývaná nelibost cizí osoby. Neurážejte se, když na vás přítel nebude mít včas.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dynamické postavení Marsu s Merkurem varuje před menším zklamáním. Namáhat se můžete, jak chcete, s jistou věcí stejně nic moc neuděláte. Náladu vám zlepší souhlas starších potomků s účastí ve hře, kterou pro ně připravíte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Stížnosti a připomínky rodiny nemůžete odmítat jen jako pouhé fňukání či reptání. Chcete-li strávit hezký den, musíte se na společném programu shodnout. Budete se muset tvrdě poprat s neochotou respektovat jiné názory.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Více času musíte věnovat své lásce, zejména pokud se znáte jen pár dní. Měli byste se proměnit v ztělesněnou ochotu. Pobaví vás dospívající děti, ale nesmíte to dát příliš znát. Kdybyste je nevzali vážně, rozesmutní je to.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Život vám zkomplikuje náladovost v okamžicích vyžadujících vstřícnost a shovívavost. Vyměníte si názory s upovídaným sousedem nebo nerozumným příbuzným. Čas a peníze si vyžádají nutné opravy v bytě či na chalupě.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Uran od vás vyžaduje více optimismu a nadhled. Při dnešních setkáních a návštěvách se nemůžete mračit. Mějte se na pozoru před podezřele vlídnými lidmi. Nakonec vás dostanou někam, kam nechcete. Hlídejte si míru v jídle a pití.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám