Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 8. srpna 2015

Novinky, sojka

Těžko utajit něco nového

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

S nápadem na originální výlet či cestu se ozvou kamarádi. Neváhejte a kývněte na souhlas. Všechno nasvědčuje tomu, že si užijete. Je úplně jedno, jestli jste sami nebo máte rodinu, bude to den jako vymalovaný. Navíc moc neutratíte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Máte-li možnost si vybrat, potom vám bude lépe u vody, než v lese nebo na výletě. Náladu máte spíše lenošivou, rádi si položíte na písku či na lehátku, dlouhá túra vás bude nudit. Výjimku představuje zastávka v útulné vinárničce nebo restauraci.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

S velkou pravděpodobností partner, přítel nebo soused naruší vaše dnešní plány. Nemůžete se na ně příliš zlobit, neudělají to schválně. Je třeba odpovědně pečovat o vztahy s okolím. Nelze vyloučit, že to v nich poněkud zaskřípe. 

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vyhněte se setkáním a návštěvám, na kterých by vás někdo nutil do rozhodnutí, které se vám nelíbí. Na něco podobného dnes nejste psychicky připraveni. Chystáte-li se do společnosti, nesmíte se ani v nejmenší otřít o partnera. Návrat domů by byl dramatický.

LEV ( 23.7. – 22.7.)

Jistou výhodu v nepříjemné diskusi budete mít díky momentu překvapení. V pravou chvíli použijete argumenty, které druhou stranu vyvedou z míry. Jakékoli váhání a nemístné ohledy vás budou citelně oslabovat. Jděte si tvrdě za svým.

PANNA ( 23.7. – 22.8.)

Známí nebo příbuzní přijmou vaše pozvání a přijdou na návštěvu. Nepřehánějte to s pohoštěním, neuvádějte je do rozpaků. Rychle si domyslí, že něco potřebujete, ztratí náladu a rychle se vytratí. Cítili byste se trapně.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nezadané potěší slibný vývoj nové známosti. Delší procházka a večeře v lepším podniku vás utvrdí v tom, že tentokráte jste měli štěstí a našli toho pravého či pravou. Neskrývaný obdiv vašeho idolu značně oslabí vaše smysly.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zaznamenáte pokus jisté osoby obnovit přerušené kontakty. Otázkou je, nakolik jí chcete zase vidět, případně s ní vůbec komunikovat. Postavení Jupiteru s Neptunem varuje před naivním optimismem.  Pravdou je, že tentokrát byste měli mít navrch.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

V jedné dnešní situaci byste si měli vzpomenout, jak jednal a co potkalo vašeho dobrého známého nebo bývalého spolužáka. Máte silnou tendenci vidět věci příliš růžově. Držte se stranou partnerových hádek s jeho rodiči.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nedružte se s lidmi, které znáte pár dní. Třebaže vám budou sympatičtí, musíte je lépe poznat. Hrozí vám, že k tomu, abyste naletěli, stačí čtverácký úsměv a bodré plácání po ramenou. Máte-li něco k dětem, buďte struční.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vaší silnou zbraní jsou vybrané způsoby a schopnost předvídat chování lidí, se kterými budete hovořit. Vyhněte se manipulaci s většími finančními částkami. Jste příliš opatrní a přehnaná odpovědnost vám bude svazovat ruce.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Díky vlně energie z Marsu uděláte natolik extravagantní krok, že všem vyrazíte dech. Flirtování s novým známým nebo s někým ze sousedství, skončí plačtivou scénou. Špatně odhadnete, kam až můžete zajít a silně to přeženete. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám