Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 27. září 2014

Novinky, sojka

Domýšlivý člověk je nejosamocenější na světě

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pod tlakem okolností se soustředíte na materiální záležitosti spojené s nutnými nákupy. Dávejte přitom pozor, abyste se příliš neodpoutali od reality. Kosmická energie dává vaší fantazii křídla, napadnou vás různé podivnosti.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nestačíte se divit, kolik příbuzných a známých ví, co právě potřebujete mnohem lépe než vy sami. Nemá smysl se rozčilovat, spíše se snažte, aby škoda byla co nejmenší. K večeru se vytvoří atmosféra příznivá pro setkání s přáteli.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Přijde podivná zpráva. Donutí vás změnit plány a možná i odjet na kratší cestu. Problémy začne dělat známý, kterému něco dlužíte. Možná peníze, možná protislužbu. Nelze vyloučit, že vás už nyní občas s chutí nehezky pomlouvá. 

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Život si můžete usnadnit díky drobným, ale trefným rozhodnutím. Zkuste optimisticky věřit tomu, že většina lidí je přejícná a jedná nezištně. Z průměrnosti se vás vytáhne přejícný Uran. Poddejte se bez obav jeho pozitivnímu vlivu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Váš odpor k domácím pracím vybudí partnera natolik, že mu uletí nejedno ošklivé slovíčko. Neměli byste se mu divit, má jen jedny nervy. Jedinou možností jak předejít hádkám, je program, který vás oba dostane z domova.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pozor, abyste nedoplatili na podceňování jistého problému. Události dostanou obrat, který vás může zastihnout nepřipravené přijmout vážnější rozhodnutí. Hrozí vám přehnaná reakce na ostrou poznámku partnera nebo dětí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Příjemně se vám bude pracovat s novým nářadím nebo počítačem. Jste naladěni na optimistickou vlnu. Nudné a fyzicky namáhavé práci se však pro dnešek prozíravě vyhnete. Všechno celkem hravě doženete další víkend.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ochotně pomůžete starším dětem nebo příbuzným se vším, s čím za vámi přijdou, a na co vám stačí síly. Půjde o důležitý krůček k dalšímu prohloubení vzájemných vztahů. Na výletě pozor při procházení kamenitým, nerovným terénem.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Víkend je příležitostí pro každého, kdo má pocit, že to v jeho partnerském svazku neklape tak, jako dřív. Napadne vás několik skvělých věcí, které však musíte ještě dnes realizovat, nebo je partnerovi alespoň vlídně navrhnout.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Těší se na vás někdo, komu již dlouho slibujete, že se za ním podíváte. Možná přišla ta pravá chvíle daný slib splnit. Určitě toho nebudete litovat. Budete-li sportovat, potřebujete pevnou obuv. Hrozí vám zranění dolních končetin.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nepřeceňujte lidi, které poznáte na párty nebo večírku. Nelze vyloučit, že v normálním životě jsou to vypočítaví a nudní patroni. S úsudkem a projevy přátelství raději ještě několik dní počkejte. Zklamání jste už zažili dost.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Soustředíte se na pilování plánů ohledně zajímavé životní změny. Rozhovor s partnerem bude chvílemi dost bouřlivý. Obviní vás z neodpovědnosti a sklonu k hazardování. Hlavně nesmíte podlehnout pocitu, že vám brání ve štěstí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám