Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 5. října 2015

Novinky, sojka

Pohotová odpověď je to, na co přijdeme až za několik hodin

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nadřízení sice ráno přijdou později, ale po celý den budou o to protivnější. Po dlouhém přemlouvání odpustíte někomu, kdo vám nedávno ublížil. Pokud se dotyčná osoba zmůže alespoň na omluvu, uděláte vstřícný krok.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nechcete-li utrácet zbytečně, odložte větší nákupy a investice. S řešením finančních problémů vám pomůže Merkur. Zaskočí vás jednoduchost některých řešení. Máte před sebou pracovitý den. Chvíli na flirt si ale najdete.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pozor na sklon k dramatickým gestům a zbrklým rozhodnutím. Ani se nenadějete a něco dnes přeženete a uděláte chybu. Neraďte nikomu, kdo o to nestojí. Později vás bude nespravedlivě vinit ze svých neúspěchů.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pozor na arogantní jednání v novém, neznámém prostředí. Setkáte se s lidmi, kteří jsou na něco podobného silně alergičtí. Mohli byste přijít o slibnou příležitost. Šéf vás rozzlobí přidělením úkolu, který mnozí kolegové odmítli.

LEV ( 23.7. – 23.8.)

Vystoupíte proti osobě, jejíž neomalenost uvádí do rozpaků spoustu lidí v okolí. Nastane pořádné dusno, ale postupně se situace zklidní a vy budete hrdinou dne. Opatrně s přehnanou konzumací ovoce a zeleniny nejasného původu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Dlouho jste byli zticha, ale pokud ani dnes nebude po vašem, budete hlasitě protestovat. Většinou právem, takže si nemusíte nic vyčítat. Přehnaný optimismus není na místě v případě vlekoucích se záležitostí na úřadech.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

I špatné zprávy vezmete z té lepší stránky a budete jednat s nadhledem a velkoryse. Nesporně vám to získá sympatie okolí, včetně vašich kritiků. Starosti navíc vám přidělají příbuzní neuváženou finanční transakcí nebo nákupem.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Spoléhejte spíše na zkušenosti než na nové metody a přístupy. Pro své okolí byste mohli být originální až moc. Situace na pracovišti vás donutí postavit se proti některým kolegům. Počítejte s tím, že je pěkně naštvete.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Je nutné zvýšit opatrnost a zapomenout na přehnaně ostré odpovědi a reakce. Jako v bavlnce je třeba chovat špatně naladěného partnera. Neplýtvejte energií na vyřizování cizích záležitostí. Máte svých starostí víc než dost.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Představa, kolik toho stihnete, nemusí být reálná a postavení planet vašemu snažení nepřeje. Nemá smysl riskovat, je nutné nechat některé věci na další dny. Ozvou se příbuzní, kteří se chystají pustit do něčeho opravdu velkého.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Klidně zvolněte tempo, nemůžete denně přepínat síly. Nevyhnutelně ztratíte elán a začnete dělat trapné chyby. Opatrně s pokusem o flirt. Váš idol nemusí vaše narážky správně pochopit a váš vztah utrpí značné trhliny. 

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Překvapí vás rozhodnutí nadřízených, že máte zastoupit zkušenějšího kolegu, kterému se zrovna dvakrát nevede. Pečlivě zvažte, jestli do toho máte jít. Můžete jak hodně získat, tak také ztratit. Opatrně s půjčováním peněz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám