Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 30. ledna 2017

Novinky, sojka

Mládí hned vytasí slovo, které je nebezpečné jako ostří nože

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

S velice neobvyklou žádostí za vámi přijde ambiciózní kolega. Moc se s ním nevybavujte a rovnou ho pošlete k šípku. Nemáte zapotřebí přidělávat si problémy. Značně pošetilé by bylo flirtování s někým v okolí bydliště.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Rozhodně nic nepřehánějte. Chcete toho zvládnout mnoho najednou. K tomu budete rigorózní a málo diplomatičtí.  Ani jedno, ani druhé vám nic neusnadní. Dávejte pozor, abyste sami sebe neohrozili v silničním provozu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Ve firmě se bude bouřlivě diskutovat o nových podivných návrzích vedení. Dobře si povedete v soukromých záležitostech týkajících se lásky, manželství a rodiny vůbec. Trochu slabší to bude s vašimi aktivitami v obchodu a při studiu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Harmonii ve vašem okolí ohrožují vibrace Saturnu. Projeví se u vás nebezpečná netrpělivost, ukvapenost a sklon k hašteřivosti. Vážnou hrozbou je rovněž náchylnost k úrazům. Vynechte proto dnes sport a cvičení.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Náladovost nechte za dveřmi firmy. I vám se bude lépe pracovat, snáze navážete upřímné vztahy se spolupracovníky i klienty a obchodními partnery. Větší vstřícnost byste měli prokázat vůči rodině. Všichni na to čekají.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Vzhledem k postavení Neptunu není dnešní den naprosto ideální k větším obchodům a riskantním finančním operacím. Vidíte jen to, co chcete, chybí vám orientace v realitě. Snadno si vyberte neodpovědné pomocníky.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zaznamenáte více či méně skryté pokusy přimět vás k zneužití vašeho postavení nebo širokého okruhu známostí. Všechno nasvědčuje tomu, že odoláte a zůstanete věrní svým zásadám. Merkur doporučuje zdrženlivost v obchodních jednáních.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nepodléhejte lenosti. Stojí za to strávit dnešní den aktivněji než obvykle. Mohli byste podlehnout nutkání sbírat smetanu z výsledků jiných osob. Většina vašich dnešních povinností bude svázána s  bojem o hmotné statky.    

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

S pochopením pohlížejte na partnerovy nářky a bolístky. Stačí málo a dobrá nálada se mu vrátí. Planety vám pomohou zbavit se restů a vyvázat se z tíživých závazků. Dobře nakoupíte a konečně se zbavíte starého, nepotřebného haraburdí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nevstupujte to dveří, které se před vámi nedávno zavřeli. Máte na víc, nemusíte se nikoho doprošovat, ani se někam vnucovat. Ve firmě proběhnou nějaká jednání, ale bude se tam plácat prázdná sláma. K ničemu se nevyjadřujte nahlas.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jste v skvělé formě, podaří se vám všechno, na co sáhnete. Jupiter přeje jak cestování, tak rozvoji vztahů a komunikace s okolím. Mnohé se dnes změní. Dostanete radu, jak na stávající potíže, které jsou mnohem menší, než byste řekli.

.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Konstelace Venuše s Lunou přispěje k setkání párů, které se doposud míjely. Navážete-li novou známost, bude to na hodně dlouho. Inspiraci hledejte v umění. Čtěte seriozní knihy a časopisy, jděte do kina nebo do divadla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám