Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 30. dubna 2018

Novinky, sojka

Štěstěna se zdá slepá především těm, které přehlíží

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pochvalou a poklepáním na rameno si vás nadřízení nekoupí. Právem očekáváte víc a nebojte se to říci nahlas. Dráha Jupiteru je příznivá, šance na úspěch tady je. Pomoc a pochopení bude potřebovat nedoceněný partner.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Opusťte představu, že se najde dobrák, který se s vámi podělí o vaše povinnosti. Na všechno zůstanete sami. Je začátek týdne a každý má své plány a představy. Chcete-li něco prodat, neotálejte a udělejte to hned.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Šanci na rychlou změnu zaměstnání budete mít jen jednu. Nechcete-li, nechte být, ale potom se už od vás štěstí odvrátí. Přitahujete pozornost opačného pohlaví, můžete si zařídit vzrušující večer. Zadaní by však měli být zdrženlivější.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

S neporozuměním a neochotou se setkáte při nákupech. Určitým způsobem si to způsobíte sami zbytečnou popudlivostí a povýšeným chováním. Co byste si doma nedovolili, zkusíte na cizí. V práci tvrdě narazíte.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

K náročným jednáním s nejistým koncem je lepší dopoledne. Využijte příznivého pohybu Uranu s Neptunem. Odpoledne si nechte na dotažení starých záležitostí. Podvědomě půjdete jen po tom nejdůležitějším. Budete obdivuhodně činorodí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Vliv Luny vás vede k snění a podlehnutí nereálným představám. Budete se vznášet vysoko nad zemí a spřádat odvážné, převážně těžko uskutečnitelné plány. Pozor, aby vás nedoběhnul bezohledný praktik bez fantazie.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Neshodám s partnerem lze předejít větší smířlivostí. Nezahrávejte si s jeho city. Lehkovážným přístupem nabouráte vzájemné vztahy. Při jednání na úřadech se obrňte trpělivostí, přijde vám vyslechnout hrozné nesmysly.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Při důležitých jednáních brzy převezmete iniciativu. Bez váhání využijete příležitost představit své názory širšímu publiku. Vtipně okomentujete i zdánlivě okrajové a banální připomínky. Rozhodnost projevíte v odpolední kritické situaci.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Posíleni aurou Marsu a Merkuru budete velmi rozhodní a jen těžko se spokojíte s polovičním řešením jakékoli otázky. Vaše okolí z vás bude chvílemi hodně nervózní. Vyřešíte problém, se kterým jste si dosud marně lámali hlavu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Mějte na paměti, že nemusíte mít vždycky pravdu. Přijde nebezpečná chvíle, kdy můžete pod vlivem emocí udělat krok nesprávným směrem. Vaše neochota naslouchat věcným názorům a respektovat realitu, může vést k velkému konfliktu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Od povinností vás budou odvádět nadbíhání a vzrušující návrhy sympatické osoby opačného pohlaví. Vzhledem k vašemu dnešnímu sklonu k odvážným experimentům, jí rádi vyjdete vstříc. Zbavíte se některých ošklivých předsudků.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Na poradách a ve větší společnosti mluvte až poté, co se předvedou aktivnější nebo ambicióznější kolegové a známí. Jen tak se podle Saturnu vyhnete nemilému trapasu. Předčasná a přehnaná iniciativa k ničemu dobrému nepovede.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám