Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 28. prosince 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lékařská věda dosáhla takového pokroku, že nikdo na světě už není zdráv

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Ústupky v práci vám vynesou mnohem víc, než kdybyste nesmyslně trvali na svém. Konstelace Uranu s Venuší je pro vás velice příznivá. Využijete toho zejména v případě, že máte novou známost nebo s někým začínáte flirtovat.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Začne vám být jasné, že všechny svoje představy už letos neuskutečníte. Nedělejte však ukvapené závěry. Situace se během dne několikrát změní a nebylo by rozumné předbíhat událostem. Ledacos ještě není ztraceno.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

To, co se vám dnes nepovede, napravíte zítra. Nemusíte se trápit, není třeba naříkat. Blížící se konec roku přinese nejedno překvapení. Můžete se těšit, že ve vašem případě příjemné. Třeba v podobě vzrušující známosti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Ruku k smíru vám nabídne někdo, kdo cítí nutnost se vám omluvit, nebo má pocit, že se vás nějak dotknul. Asi mu odpustíte. Čím méně nepřátel budete mít po novém roce, tím lépe. Opatrně na večírcích, abyste se nezatoulali.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nezmatkujte při plnění povinností. Musíte být dvojnásob opatrní. Chybu, kterou uděláte, do konce roku nenapravíte. Nadřízení vám mohou v slabé chvilce naznačit, že brzy určitě povýšíte. S oslavami ale raději nespěchejte.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Naslouchejte své lásce, má přání, které nechce říkat příliš nahlas, aby jeho splnění nezakřikla. Musí vám stačit i nepatrný náznak, půl slova a nesmělé gesto. Rozzlobí vás někdo, kdo bude vlastní chybu svalovat na někoho jiného.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dokážete-li si přivstat, všechno stihnete a nebudete mít v práci zaječí úmysly. Přitom je jasné, že by vám předčasný odchod neprošel. Podobné nápady mají i kolegové. Příbuzní se budou vytrvale, až podezřele vyptávat na vaše silvestrovské plány.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Naběháte se jako nikdy a výsledky budou téměř nulové. Možná byste se ani nemuseli tolik namáhat. Vyjde to totiž nastejno. V práci i na úřadech jen těžko najdete někoho, kdo by bral své povinnosti nějak příliš vážně.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Začnete spřádat nové plány, jak oslavit silvestr. Přiměje vás k tomu pozvání lidí, na kterých vám dost záleží a jejichž přízeň pro vás hodně znamená. Nadále si nebudete připouštět si větší starosti a vážné věci necháte na další dny.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Okolní ruch a shon vám půjde na nervy. Známí vám nabídnou na prodej zimní zájezd, na který nemohou jet. Nebude to levné, ale nabízená sleva stojí za to. Kolegové vám nedají pokoj, dokud s nimi nevypijete sklenku dobrého moku.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Objeví se nudný, nepříjemný úkol, který se nedá odložit. Prokážete-li smysl pro povinnost, můžete si být jistí, že to někdo náležitě ocení. Potěší vás, s jakou radostí si budou partner, děti nebo rodiče stále užívat vašich vánočních dárků.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Přijde zpráva, kterou jste čekali již před svátky. Vyjasní se mnohé z toho, co vám vrtalo hlavou. Dělali jste si starosti zbytečně, bude vám do zpěvu a do tance. Zamilování stráví nádherný den ve společnosti svého idolu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám