Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 20. listopadu 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mluvit a nemyslet, to je jako střílet a nemířit

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Konečně si budete moci vydechnout. Vaše dosavadní úsilí přinese první ovoce. Pozitivní je, že signály nadějných změn nijak nepřeceníte. Naopak, budete ještě důslednější a aktivnější. Sladké plody slibuje nová trvalejší známost.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Jisté setkání způsobí, že si uděláte čas na vylepšení svého vzhledu. Citlivě si vyberete takový účes a oblečení, které zvýrazní vaše fyzické přednosti. Držte si od těla osobu tvrdící, že jí jde jen o vaše dobro. Klame tělem.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Máte-li slabší srdce a potíže s tlakem, důsledně pečujte o své zdraví. Zastanete se kolegy smolaře. Opatrnější musíte být v milostných vztazích. Máte sklon přikládat rozhodující význam výhradně partnerovým tělesným půvabům. 

RAK / 22.6. – 22.7.)

Neověřené zprávy o změně vašeho postavení ve firmě, berte s rezervou. Určitě se najdou lidé, kteří vám už nyní začnou nadbíhat. Opatrně s penězi. Záležitosti spojené s výdaji a investicemi omezte na nezbytné minimum.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Narazíte na překážky a potíže, kterými se nesmíte dát otrávit.  Nic nevzdávejte předem. Brzy se setkáte s originálním člověkem, který vám se vším pomůže. Od prvních chvil vás spojí hluboké vzájemné sympatie.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Situace v práci přímo vybízí k tomu, abyste se zbavili ostychu a poprali se o místo na výsluní. Merkur vás podrží, ale je nutné se pořádně rozhýbat a přestat se krčit v koutku. Někdo se pokusí přivlastnit si výsledky vaší práce.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nechte své nápady dozrát, nepouštějte se zbrkle do jejich předčasné realizace. Hrozí vám naprosto zbytečný neúspěch. Lákavou finanční transakci vám nabídne bývalý kolega nebo spolužák. Taková nabídka se neodmítá.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Neoslavujte předčasně odchod na nové místo. Pouhé sliby nic neznamenají. Dokud to nebudete mít písemně, je na místě opatrnost. S trochou důvtipu se zbavíte posledního soka v lásce. Pak už vám nebude nic stát v cestě.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dávejte si pozor, abyste v rozhovorech s přáteli a kolegy, nebyli zbytečně ostří a hrubí. Budete trochu podráždění, ovlivněni vibracemi Marsu, mohli byste jednat poněkud agresivně. O radu vás požádá přítel, který měl vždycky svoji hlavu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Cesta spojená s návštěvou obchodního partnera dospěje přesně k tomu závěru, jaký potřebujete. Využijete osobního kouzla a podaří se vám neuvěřitelná věc. V bouřlivé diskusi se na vaši stranu nečekaně postaví včerejší kritici. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nadřízení vám jemně naznačí, že budete nuceni nastudovat úplně novou tematiku. Nebraňte se, Jupiter s Uranem naznačují, že je to pro vás ojedinělá šance. Pozor na nadměrnou konzumaci tučných jídel.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Starostí s finančními problémy vás zbaví výhodná půjčka. Stačí se v pravou chvíli zmínit před přáteli nebo příbuznými. Jistou částku vám půjčí bez zbytečných otázek. Budete mít hodně o čem přemýšlet. Zbavíte se některých předsudků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám