Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 19. října 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladí lidé chtějí být věrní, a nejsou, staří chtějí být nevěrní, a nemohou

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Na pracovní poradě ani při obchodním jednání nemusíte hned říkat, co si opravdu myslíte. Merkur varuje, že proti sobě poštvete někoho důležitého. Nepřehánějte to s hromaděním nepotřebných věcí. Více využívejte koše na papír a kontejnerů.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Žádný velký dojem na vás neudělá šéfovo kázání o skromnosti a odříkání. Neustálého látání děr v rodinném rozpočtu, máte právě tak dost. Stojíte před zásadním rozhodnutím. Nenechte si nikým do ničeho mluvit. Máte svoji hlavu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Intuitivně vycítíte, že je třeba splnit slib blízké osobě. Kdybyste si měli jít lehnout o půlnoci a odjet sto kilometrů daleko, dokážete, že umíte držet slovo. Zavolá vám, nebo se objeví u vás doma známý, který by rád smazal nedávné nedorozumění.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Příteli, který se před vámi zmíní o svých potížích, okamžitě nabídnete konkrétní pomoc. Zachováte se taktně a na podrobnosti se vyptávat nebudete. Odpoledne byste si měli pořádně odpočinout a věnovat se rodině a také sami sobě.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Kolegové aktivitou hýřit nebudou a jejich hlavní starostí bude, kde a jak strávit odpoledne či večer. Nechcete-li moc vyčnívat, budete se muset přizpůsobit. S pracovními problémy choďte v tom případě nutnosti výhradně za šéfem.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Hezké chvíle prožijete s novou známostí. Značnou měrou k tomu přispěje procházka městem a návštěva některých lepších podniků. Určitě se poměrně snadno dohodnete i na tom, kde a jak strávíte příští volné chvíle.  

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dostanete se do společnosti lidí s ustálenými představami o životě. Nemá smysl jim je vyvracet. Jupiter radí mlčet a raději se ničemu, hlavně nahlas, nedivit. Jen tak dosáhnete toho, že si vás oblíbí a ledacos pro vás udělají.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ráno se vám nebude chtít z lůžka, budete mrzutí a bez elánu. Nebude snadné se s vámi na čemkoli dohodnout, na každém a na všem najdete chybu. Zejména vaši blízcí to s vámi budou mít těžké.  Dokážete rozparádit i největší kliďasy.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Luna naznačuje, že je možné zvolnit tempo. Kvůli slabé koncentraci můžete udělat nepříjemnou chybu. Rozhodně se proto nedejte popohánět a komandovat. Pozorně čtěte důležité účty, faktury a dodací listy. Zkusí vás natáhnout.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nejste v nejlepší formě, vypadá to na den plný sporů. Nutnost urychleně dokončit řadu úkolů, se negativně odrazí na atmosféře ve firmě. Takřka beze slov se domluvíte s partnerem. Opět se ukáže, že se na sebe můžete spolehnout.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jako vážný problém se může ukázat váš přehnaný optimismus. Snadno se nadchnete i pro pořádnou hloupost. Držte se osvědčených přátel, ti už vás před ní ochrání. Rostou vaše šance uspět v nějaké soutěži nebo náročném konkurzu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Konkurence se vás pokusí odstavit na vedlejší kolej. V práci i v lásce je třeba mít oči otevřené a vážit každé slovo. Dnes si nemůžete dovolit slabší chvilku. Uvolníte se večer ve společnosti lidí, které máte rádi a věříte jim.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám