Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 15. prosince 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velkoryse promíjíme, co se nestalo nám

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Se skvělou intuicí dosáhnete toho, že všechny úpravy vašeho vzhledu a výběru stylu oblečení silně zapůsobí na vaše okolí. Potěšen bude partner, závidět vám budou známí a kolegové. Merkur slibuje výhodné změny v profesionálním životě.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

V zásadě je vše na dobré cestě. Ubude vám mravenčí, nudné práce a téměř na poslední chvíli vám šéf přidělí tvůrčí úkol. Prokážete své schopnosti, a ještě uvedete do života jeden svůj originální nápad. Měla by vám vydržet fyzická forma. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nepřehlédnutelný efekt přinese vaše společenská nebo charitativní aktivita ve prospěch osudem postižených a vážně nemocných lidí. Pozoruhodně se také změní okruh vašich zájmů, intenzivně se soustředíte na jiné věci než dosud.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Přes nával práce oživíte svoje společenské styky a absolvujete zajímavá setkání. Doslova se položíte do vánočních příprav a proběhnete neskutečnou spoustu obchodů. Život se vám bude zdát veselejší a pestřejší. Budete vstřícní a ochotní.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dnešní den nejlépe využijete tím způsobem, že odložíte drobné záležitosti a soustředíte se na to hlavní. Díky Uranu s Merkurem dosáhnete toho, po čem toužíte a co vám udělá radost. Důležitá je pro vás shoda s vrstevníky.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Budete vynalézaví v milostných vztazích, obratně rozptýlíte nehezká partnerova podezření. Dáte rovněž odpověď osobě, která s vámi v poslední době otevřeně flirtovala. Výhodně koupíte zajímavou, drahou věc z druhé ruky.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

S vaším elánem nebude problém dotáhnout záležitost, která vám vrtá v hlavě. Musíte však využít všechen důvtip. Odpoledne nebo večer se u vás zastaví někdo ze sousedství. Narazil na problém, který mu nedá spát.  

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dozvíte se o zajímavé cestě, kterou máte před sebou. Možnost někam před Vánocemi odjet a dobře tam nakoupit, uvítají také partner, přítelkyně nebo přítel. Situaci v zaměstnání vyhrotí vystoupení kolegy, žárlícího na vaše úspěchy.

STŘELEC 23.11. – 21.12.)

Opět k sobě najdete cestu s kolegou nebo známým, se kterým si v poslední době přestáváte rozumět. V práci ani doma neslibujte nic, co nemůžete splnit. Hodně naléhat na vás budou rodiče, sourozenci nebo dobrý známý.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Planety varují, nechoďte v noci temnými zákoutími a nevracejte se domů pozdě večer. Optimisticky vás naladí zpráva, se kterou přijde partner. Po pár slovech ale zpozorníte a nadšení vás přejde. Správně vytušíte, že věc má háček.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Snaha koketovat s někým, koho dnes uvidíte poprvé, nedopadne nejlépe. Jeho odpověď bude chladná. Pozorně naslouchejte, co se říká ve vašem bezprostředním okolí. Na spadnutí jsou věci, o kterých nemáte tušení.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Díky schopnosti neustále vymýšlet něco nového si upevníte postavení v práci. Smůla ale způsobí, že vyjde najevo pravda o vašem pokusu zamlčet jistou záležitost. Partner nebo šéf budou neoblomní, bude to velká zkouška.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám