Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 10. srpna 2015

Novinky, sojka

Jediný způsob, jak si zachovat zdraví, je jíst, co nechceš, pít,co nemáš rád, a dělat, co se ti nelíbí.

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nebojte se velkých změn, zřejmě žádné nebudou. Start zamýšlené akce radikálních změn zůstane ve stádiu příprav. Pohodlně se můžete připravit na všechny možné eventuality. Nelitujte času na rozptýlení a nevinnou zábavu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Neopustí vás intuice, která vám napoví, jak se zachovat v různých situacích. Přesto kroťte svoje ambice a neuspěchejte jejich realizaci. Ochlazení v partnerských vztazích brzy pomine, lze mu předejít vstřícností a drobnými pozornostmi. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Planety přejí odvážným. Nepočítejte s tím, že soupeře překonáte logickými argumenty. K tomu, abyste dosáhli svého, musíte udělat pár rázných kroků. S pomocí Marsu se povedou. Vyvarujte se flirtování s čerstvě rozvedenými kolegyněmi a známými.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Budete vstřícní a přátelští k známým a příbuzným, kterým se momentálně nedaří. Jejich hloupé vztahovačné poznámky velkoryse přejdete bez sebemenší odezvy. Náhodně potkáte někoho, od koho se můžete hodně naučit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Postavení Jupiteru dává naději na vyšší plat a lepší postavení. Je však třeba přijít s nápadem, který se zalíbí nadřízeným. S elegancí a přehledem se budete pohybovat ve společnosti. Vychutnáte si obdiv opačného pohlaví.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Vyvést z rovnováhy vás může představa výnosné investice. Doufejte, že se najde někdo, kdo vás rázně usměrní. Ani náhodou si nehrajte na dohazovače, nedopadne to dobře. Nakonec se sami zamilujete a ztratíte přítele.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Na pracovišti převládne pohoda, nikdo se nebudete předvádět a unavovat. Právem vás rozladí neochota osoby, pro kterou jste už ledacos udělali. Merkur slibuje, že někoho, kdo vám pomůže najdete, ale ztratíte spoustu času.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Budete hýřit iniciativou, ale neubráníte se pokusu všechny kolem dirigovat. Navíc vám bude chybět ochota diskutovat o sporných otázkách. Planety naznačují reálnou možnost konfliktu, který se potáhne nepříjemně dlouhou dobu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Na scestí vás může svést usilování o hmotné statky a nabytí nějakého majetku. Flirtování s kolegy vám vzrušující zážitky nepřinese, hrozí spíše ostudou. Luna s Uranem nepřejí zadaným. Pozor na podpis předražené faktury nebo účtu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Sejde ze schůzky, od které jste si hodně slibovali. Pokud by vás to mělo mrzet, musíte zjistit pravou příčinu, proč k tomu došlo. Pozadí celé záležitosti vypadá krajně podezřele. Merkur doporučuje razantní, důsledný postup.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Spokojeni budete ve společnosti známých se smyslem pro humor. V práci nebudete ztrácet čas plněním úkolů, které nehoří. Potřeba financí vás může přivést na různé nápady. Nenechte se unést růžovými představami, zadarmo nic nedostanete.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

K hlubším úvahám o budoucnosti vás přinutí setkání s neúspěšným známým. V hovorech, na jejichž výsledku vám záleží, se vyhněte nejasným, mnohoznačným formulacím. Snadno se stane, že budete špatně pochopeni.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám