Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 9. ledna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Špatný je člověk, ne mrav

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Při obchodním jednání, ve chvíli, kdy druhá strana začne klást přehnané podmínky, je třeba zachovat klid. Okolí vaši zdrženlivost určitě ocení. Díky vám vydělá firma pěkné peníze. Dozvíte se o zlevněném zájezdu. Berte, dokud dávají.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Přijde dopis či pouze zpráva, které rozpráší vaše obavy ohledně vývoje jisté naléhavé záležitosti. Vaše obavy se nepotvrdí, ale pustit jen tak všechno z hlavy také nemůžete. Neudržíte se a vyhubujete nešikovnému příbuznému.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Osud vám nastrčí do cesty někoho, na koho už dlouho myslíte. Není však jisté, že budete natolik pohotoví, abyste toho důkladně využili. Až vás nadřízený povolá do své kanceláře, zůstaňte v klidu. Půjde spíše o přátelský rozhovor.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nepostradatelní se ukážete pro partnera. Projeví se u něho známky žárlivosti a několikrát denně vám bude telefonovat. Doufejte, že se toho nevšimnou kolegové, bavili by se na váš účet. Dobře zvažte přijetí pozvaní na večerní zábavu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vezměte za práci, dokud jste ve formě. Bude vám pozvolna klesat a koncem dne toho moc neuděláte. Zvláště jedna vaše představa by si zasloužila důkladnou pozornost. Počítejte s dopravními problémy, vytvořte si časovou rezervu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Úsilí spojené s odstraňováním problémů, které si sám způsobil někdo z příbuzenstva, velký efekt nepřinese. Požádají vás o pomoc dost pozdě. Partner se vrátí k myšlence vyměnit, přestavět nebo opravit byt.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Svoje okolí a blízké zaskočíte nebývalou otevřeností a přísnými soudy. Přestože, anebo právě proto, že budete mít pravdu, u nich vzbudíte značnou nelibost. Řeknete si tím o menší konflikt, který vám znepříjemní zbytek dne. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Do vaší přízně se pokusí vloudit někdo, kdo vás zatím přehlížel. Vyhněte se práci přesčas, ve firmě se nezdržujte déle, než je nezbytně nutné. Schyluje se ke konfliktu, u kterého nemusíte být. Opatrně při práci s novými chemickými prostředky.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pamatujte na to, že dnes nejste v nejlepší formě a snadno uděláte chybu. Čeká-li vás nutnost představit někomu své plány, postupujte opatrně a odvážné představy mu opatrně dávkujte na lékárnických váhách.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Potrápí vás partner nebo děti. Přijdou s problémy, které se vám mohou zdát nepodstatné, ale pro ně jde o zásadní věc. Nechcete-li je zranit, musíte je pozorně vyslechnout a okamžitě něco podniknout. Potřebují vidět snahu a zájem.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nepohodnete se s kolegou, který o něčem rozhodne za vašimi zády. Nelze vyloučit, že pokouší udělat kariéru na váš úkor. Důležité věci nevyřizujte po telefonu. Čas ušetříte jen zdánlivě, většina otázek i poté zůstane otevřená.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pustíte se do řešení naléhavých záležitostí, ale daleko se nedostanete. Zlomyslný Saturn s sebou totiž nese pár nepříjemností, které vám dočasně vezmou vítr z plachet. Navíc vám chybí trpělivost, takže vás všechno hned otráví a unaví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám