Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 9. března 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Veselost je druhem odvahy

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Den příznivý zejména pro společenské a rodinné záležitosti. Snadno překonáte všechny bariéry a pochybnosti, které se vloudily mezi vás a vaše okolí. Dá o sobě vědět starý zdravotní problém. Berte to jako pobídku k zdravějšímu způsobu života.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

V diskusi, ke které dojde již během dopoledne, využijte všechny argumenty, které máte. Zdá se, že vás chce někdo donutit k změně postojů a jednání. Potrápí vás pochybnosti o partnerových záměrech. Když nebude chtít, nic se nedozvíte.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Spojíte odvahu s originálními přístupy. Nová směs je velice slibná. Vaši snahu ocení i závistiví nadřízení. Chystáte-.li se na cesty, můžete se těšit na dobré výsledky. Její průběh vám zpestří vzrušující flirt se zadanou osobou. 

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Můžete se pustit do realizace svých ambiciózních plánů. Pokud začnete hned, existuje velká šance, že vyjdou. Citlivě poznáte, kdy a do čeho pustit, abyste neprodělali. Ohrožena je vaše večerní schůzka nebo návštěva kina či divadla.  

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Přestože milujete změny a novinky všeho druhu, dnes musíte být mimořádně předvídaví a zdrženliví. Zásadní je také odstup od lidí, které pořádně neznáte. Odstraníte potíže spojené s bydlením nebo stavbou domu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Planety vám napoví, jak si usnadnit práci. Dostanete příležitost přijít se zajímavým organizačním návrhem. Vaši pomalejší kolegové vás přestanou mít rádi. Určitý neklid a nejistotu zaznamenáte v partnerských vztazích.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Milou atmosféru v zaměstnání může pokazit spor o odpovědnost za některá pochybení. Pokud nebudete trvat na potrestání viníků, situace se brzy zklidní.  Nechtějte nemožné na příbuzných. Mají limit, který nepřekonají za žádnou cenu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Jednání, kterému se chcete vyhnout, představuje příležitost zajistit si dodatečný příjem. Ještě jednou zvažte, jestli děláte dobře. Luna vám vnukne otázku, zda náhodou neignorujete někoho, kdo vás upřímně obdivuje a miluje.

STŘELEC (23.11. – 21.12.)

Pocítíte úbytek sil, odložíte náročnější úkoly. Naštěstí máte přátele, kteří vám rádi pomohou. Budete-li mít cestu kolem obchodů s luxusním zbožím, raději přejděte na druhou stranou. Způsobíte krach rodinné kasy.

KOZOROH (  22.12. – 20.1.)

S hrdě vztyčeným čelem vyslechnete nějaké obvinění a bude-li to nezbytné, přiznáte svoji vinu. Správně vycítíte, že jde o pouhý rituál, po kterém vám všichni rádi odpustí. Navázání vzrušující známosti vám zkomplikuje Saturn.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vynoří se problém spojený s někým z příbuzenstva. Budete na něj muset neustále myslet a nedokážete se pořádně soustředit na práci a povinnosti. Podělte se o své starosti s partnerem, možná právě jeho napadne něco rozumného.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pár obratných lichotek udělá šéfovi jen dobře. Co na tom, že spolupracovníci se budou mračit. Důležité je, že nasbíráte kladné body, které se vám za čas náramně hodí.  Nedělejte ukvapené závěry z náhodně vyslechnutého rozhovoru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám