Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 27. ledna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poloviční pravda je často velkou lží

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Potíže vám nastanou v případě, že dlouhodobě onemocní nadřízený, který je vám příznivě nakloněn. Bude proto lepší se na pár dní stáhnout do pozadí a nijak na sebe neupozorňovat. Příjemné vzpomínky ožijí při setkání s bývalou láskou.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Dají o sobě znát konkurenti a rivalové. Okamžitě ozvat se musíte pokaždé, kdy zaznamenáte nějakou nepravost. Tolerance a pokus zůstat nad věcí by byly kontraproduktivní. Cennou radu dáte příbuzným, bohužel není jisté, že vás poslechnou.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pospěšte si s dokončením povinností. V případě, že cokoli zanedbáte, objeví se nepříjemnosti. Planety přejí navázání nové známosti. Nestyďte se a pokuste se sblížit s vaším ideálem. Mnohé nasvědčuje tomu, že to dopadne dobře.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nepřehánějte to s vtipkováním a kanadskými žertíky. Nemá každý smysl pro humor, a takoví lidé dokážou být hodně oškliví. Ve firmě se najde chytrolín, který vás začne nevybíravě kritizovat a sám sebe vynášet do nebes.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nezvyklé rozptýlení vám nabídne kamarád, se kterým se máte dnes setkat po dlouhé době. S ničím důležitým se mu nesvěřujte, ničemu, co bude říkat, se příliš nedivte. Jak roky plnou, lidé se mění. Většinou k horšímu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Právem vás rozzlobí nové firemní opatření, údajně sloužící upevnění kázně a zvýšení produktivity. Moc se nerozlučujte, dlouho platit nebude. Vzbudí velkou nelibost a šéfové v obavách z nežádoucího rozruchu raději couvnou.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Kvůli nenaplněné lásce chřadne spousta lidí. Než se trápit a propadat pasivitě, musíte vymyslet něco, čím vytouženého partnera oslníte. Postavení Venuše s Jupiterem vám přeje. Chystáte-li se sportovat, nepočítejte s nadprůměrnými výsledky.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Popudí vás dotěrnost klienta, kterému jste dali jasně najevo, že s ním nehodláte uzavřít žádný obchod ani investovat do jeho plánů. Nedejte se umluvit, bude lhát, jako když tiskne. Přestaňte kádrovat kamarády starších potomků.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Tváří v tvář potížím se nesmíte položit. Berte je jako těžkou křížovku, kterou je třeba vyplnit políčko po políčku. Potěší vás zatím neověřená informace, že soused, kterého nemůžete vystát, se již brzy odstěhuje někam hodně daleko.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Podaří se vám urovnat narušené vztahy se vzdálenými příbuznými. Důležitou roli sehraje společný oběd nebo večeře. Faktem je, že se budete muset hlídat a krotit, ale zvládnete to. Na výbornou využijete své diplomatické nadání.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Neztrácejte drahocenný čas v práci diskusemi s průměrnými kolegy. Sladit vaše a partnerovy představy nebude snadné. Nejste totiž připraveni přistoupit na jakékoli ústupky. Mars varuje, že tím škodíte hlavně sami sobě.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ke konci pracovní doby budete muset čelit nepravdivému obvinění. Nedejte se vyvést z míry. Soustřeďte se, argumentujte věcně a logicky. Po určité nelehké době se všechno vyjasní a odejdete vítězně středem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám