Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 24. února 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Umění jde vpřed a za ním dozorci

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Počítejte s tím, že vás jistá osoba podrobí přísné kritice a bude od vás vyžadovat více aktivity. Při obchodních jednáních se vystříhejte hledání postraních cestiček. Druhá strana by reagovala velice tvrdě a nesmlouvavě.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Při řešení drobných potíží nepodléhejte panice. Pomoc hledejte u kolegů, určitě se najde někdo, kdo vám poradí nebo rovnou pomůže. V případě špatné nálady se vyhýbejte pesimistům. Hrozí vám propadnutí panice.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vyšetřete si čas na milostné schůzky. Vaši obdivovatelé jako by se domluvili, vás překvapí lákavými pozváními a atraktivními nabídkami. Snažte se nezpozdit na pracovní a obchodní jednání. Nezneužívejte trpělivosti jiných osob.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dodržujte pravidla společenského chování, vhodně se oblékejte. Vaše okolí by mohlo být na podobné jevy velice citlivé. Luna přispěje k tomu, že ožijí vaše city k někomu, s kým jste nedávno rozešli. Nelze vyloučit, že k sobě vrátíte.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nesmíte se snížit k tomu, že byste zneužili něčí důvěry a zklamali jeho důvěru. Držte slovo, dávejte pozor, abyste neprozradili cizí tajemství. Ani vám by se něco takového nelíbilo.  Zajímavé setkání vám zprostředkuje Jupiter.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Je čas začít se starat o svůj vzhled a fyzickou kondici. Přestaňte hledat výmluvy a zajděte ke kadeřníkovi, na masáž, na kosmetiku nebo do fitcentra.  Zdaleka se vyhněte lidem, o kterých víte, že s oblibou šíří neověřené informace a pomluvy.   

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Z toho, co koupíte dnes odpoledne, budete mít radost nejen celý víkend. Jenom nesmíte sáhnout na finanční rezervu rodiny. Překvapivou a plodnou spolupráci navážete s někým, koho jste dosud vídali jen občas zpovzdálí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Merkur nabádá k odpovědnému přístupu k plnění povinností. Všechno co děláte, dělejte přesně tak, jak je třeba. Není čas na povrchnost a ledabylost. Pokuste se krotit své sebevědomí a nedávejte nikomu znát svoji převahu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Prokážete velkou shovívavost k chybám a slabostem lidí ve vašem okolí. Máte-li pocit, že nemůžete splnit přání jisté osoby, je třeba postavit otázku poctivě a na rovinu. Rozhodně nemůžete nikomu dávat plané naděje.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Doma i práci vás čeká zkouška z tolerance a diplomacie. Měli byste obstát, ale nebude to snadné. Je nutné držet se předpisů a pracovat na vytvoření dobrých vztahů s nadřízenými. Vaší achillovou patou je dnes hospodaření s časem.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Hezké, zábavné chvíle zažijete ve společnosti.  Měli byste však vědět, že jeden z nových známých se jako ideální přítel nejeví. Buďte opatrní, nechte působit čas. Potřebujete více pohybu. Když namáháte svaly, mozek odpočívá.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Příznivé okolnosti vám nabídnou šanci velkého kroku ke kariéře. Musíte však dávat pozor, aby to nebylo na úkor zhoršení vztahů se spolupracovníky a nadřízenými. Zvýšenou opatrnost vyžaduje sezení za volantem a pobyt v tělocvičně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám