Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 2. března 2018

Novinky, sojka

Nebudeš-li sám kousat, kousnou tě jiní

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Rozhlédněte se pozorně kolem sebe. Budete-li dostatečně vnímaví, zpozorujete někoho, kdo se kvůli vám trápí. Je to skvělá příležitost si zaflirtovat, případně navázat neškodný, krátký románek. Pokud jste ovšem právě volní. 

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Máte-li šéfovské ambice, přijde dnes ten správný okamžik k zásadnímu kroku.  Postavte se nadřízeným a trvejte na svém. Ještě do konce pracovní doby se ukáže, že jste měli pravdu. Napětí v partnerských vztazích vyvolají peníze.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Velmi pravděpodobná je roztržka s někým, kdo vám vnucuje nějaké nesmysly. I kdyby vás to mělo mrzet sebevíc, nemůžete si dovolit couvnout. Pookřejete večer, kdy vám zavolá známý, se kterým si vždycky rádi popovídáte.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Váš finanční rozpočet vylepší částka, kterou vám nabídne někdo, kdo od vás něco potřebuje. Pokud jeho prosba není na hranici zákona, rádi mu vyjdete vstříc. Naskýtá se možnost udělat někomu radost drahým dárkem.  

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Braňte se neodůvodněnému pocitu, že se na vás každý mračí a jde vám po krku. Prostě nemáte náladu a jste přehnaně vztahovační. Konfliktům se vyhnete zcela jednoduše tím, že se budete držet někde stranou od lidí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Hledáte-li nové místo, budete úspěšní. Vedle Saturnu vám hodně pomůže i šťastná náhoda v podobě setkání s protřelým známým. Čeká vás rovněž zážitek s dětmi a se zvířaty. Bude to balzám na vaše podrážděné nervy.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nepřikládejte v hněvu vyřčeným slovům větší význam, než mají ve skutečnosti. Spor, do kterého se dnes dostanete, bude pouhou episodou, bez většího významu. Přehnané sebevědomí by mohlo uškodit lékařům.  

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Tvrdou lekci dostanete v případě, pokusíte-li se laškovat s někým, o kom víte, že je zadaný. Venuše radí, držet se hodně zpátky. V práci se vám podaří najít chybu, která by firmu stála velké peníze. Nepřijdete zkrátka.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Spoustu nepříjemností na sebe přivoláte v případě, že nedokážete ztlumit svoji touhu neustále někomu radit. Všechno je o to horší, že budete poučovat i lidi mnohem starší a zkušenější. Něco velmi šokujícího se dozvíte o bývalé lásce.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Budete plní energie a nových nápadů, takže se ani nelze divit, že se vám všichni kolem budou zdát pomalí a nechápaví. Odtud už je jen krůček k zbrklosti, kterou si můžete značně uškodit. Alespoň oběd snězte v klidu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Právem byste si mohli stěžovat na nespravedlnost nadřízených, až zjistíte, že zase dali všem stejné odměny. Asi si dáte nohy na stůl a zbytek dne strávíte lelkováním. Náladu vám spraví chápavý a vstřícný partner. 

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Naleznete vlivného přímluvce, který dá do pohybu jednu vaši vlekoucí se záležitost. Jeho pomoc bude o to vítanější, že za ni nebude nic chtít. Možná sebekriticky přiznáte, že svět zase tak úplně špatný a zkažený není.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám