Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 17. listopadu 2017

Novinky, sojka

Nemocnější je ten, kdo přemůže sám sebe

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Optimismus do žil vám vlije představa volných dní, které můžete strávit s rodinou a svými koníčky. Otázkou je, jestli máte v hlavě vlastní program, nebo se necháte zlákat originálními návrhy kamarádů a příbuzných. Obojí vypadá nadějně.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Učaruje vám návrh vašich dětí, nechat dnes auto doma a vyrazit na cesty veřejnými dopravními prostředky, nejlépe vlakem. Planety vám slibují nové, nevšední zážitky a oživení některých vzpomínek z dětství či z mládí.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Zapomeňte na vymýšlení výmluv, proč zase nemůžete zajet k příbuzným. Tentokrát už byste je opravdu rozzlobili. Pokud nechcete riskovat dlouhodobější roztržku, musíte je navštívit. Nakonec to tak zlé nebude

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Zamilovaní by mohli volných dní využít k získání sympatií nového, ale stále nedostupného idolu. Pohyb Luny vám zametá cestičku a aura Venuše vás zásobuje originálními nápady. Neváhejte, čeká vás sladká odměna.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Naprosto ideální je dnešní den k usmíření s někým, s kým jste před několika dny či týdny rozkmotřili a nyní vás to docela mrzí. Konstelace Merkuru s Neptunem vám pomůže obrousit hrany vzájemných sporů a zbaví vás předsudků.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Byla by chyba dělat si velké plány a plánovat věci, které nemůžete, z objektivních důvodů, dost dobře realizovat. Zbytečně ztratíte elán a začnete o sobě nesmyslně pochybovat. Přizpůsobte se dětem a partnerovi a máte vystaráno.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dobrá předpověď je, že ať už se pustíte do čehokoli, rozhodně vás neovlivní rozmary počasí. Citlivě zvážíte, co je a není reálné a obratně se přizpůsobíte vnějším podmínkám a okolnostem. Vaši nejbližší budou u vytržení.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Váš program by měl odpovídat vašim finančním možnostem. Předvádění se před rodinou nebo kamarády by vážně ohrozilo vaše bankovní konto. Není žádná hanba si přiznat, že jsou věci, na které prostě nemáte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Náhodné setkání s kolegou, někde dál od domova i vaší firmy, je příležitost neformálně a otevřeně si pohovořit o tom, co vás oba v práci trápí a vymyslet, jak to zlepšit. Vypovídáte se, uleví se vám a uzavřete cenné spojenectví.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

V každém případě se vyvarujte sporům v partnerských vztazích. Pro jednou vás neubude, když včas ustoupíte nebo budete alespoň mlčet. S vaším protějškem bude chvílemi opravdu k nevydržení, ale ve hře je mnohem víc.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Na návštěvě a ve společnosti si hlídejte, co povídáte. Hrozí vám, že začnete vykládat nesmysly, vychloubat se a nestydatě přehánět. Nejsou všichni tak hloupí a důvěřiví, jak se vám může zdát. Po straně vás znectí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Hned několikrát budete mít příležitost ocenit svoji lásku. Půjde nejen o její atraktivní vzhled, ale především o její vstřícné chování, humor a nápaditost. Počítejte s tím, že se stanete svědkem nestydatého pokusu vám váš idol přebrat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám