Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 16. října 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jen na planou jabloň kameny nelítají

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Realizace vašich plánů závisí na tom, jestli budete ochotní se později rozdělit jak o úspěch, tak o zisk s někým, kdo vám bude pomáhat. Spokojeni odejdete z posezení s přáteli nebo společenské akce.  Uděláte dojem a to vám zvýší sebevědomí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Díky pozitivnímu přílivu kosmické energie se nedáte ničím zaskočit a vytrvale, důsledně odstraníte jednu překážku za druhou. Marně se budou nepřátelé pokoušet vám škodit. V milostném vztahu to bude více o splynutí duší než těl.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Opatrně je třeba jednat se sousedem nebo známým, kterého budete za pár dní potřebovat. A to i za cenu, že budete muset v lecčems ustoupit. Neustále sledujte prchlivějšího partnera nebo přítele. Můžete jim hodně pomoct. 

RAK ( 22.6. – 22.7.)

S definitivní platností se rozhodnete ukončit vztah a kontakty s někým, kdo vás opakovaně zklame. Jenom byste si říkali o další smutnou zkušenost. Přemluvíte šéfa, aby vyšel vstříc jak vašim, tak i některým požadavkům kolegů.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Budete-li dnes postupovat mírně a diplomaticky, výrazně si upevníte autoritu jak v práci, tak doma. Rázně umlčíte každého, kdo by se pletl do vašich soukromých záležitostí. Pobolívání rukou a nohou je znamení, že máte víc odpočívat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nepodceňte partnerovu podrážděnost. Zřejmě jste udělali něco, čím jste ho naštvali, ale zatím to v sobě dusí. Dnešek vyžaduje pevné nervy a rozvahu. Nebude se vám dařit, jak byste si přáli, hodí se vám pomoc spřízněných duší.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Určité potíže se objeví v rodině. Partner a děti od vás očekávají nejen rozhodné slovo, ale i činy. Jednejte vynalézavě, nebo se do akce zapojí tchýně. Opatrně nakládejte s penězi, není každá investice tak výhodná, jak se může zdát.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Budete-li dostatečně houževnatí, slibuje Merkur výrazné urychlení vaší kariéry. Vaši konkurenti si myslí, že na ně nemáte. Dokážete jim, že se mýlí.  V milostných vztazích se nepokoušejte prosazovat svoje názory za každou cenu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Prozíravě hospodařte s pravdou. Nebuďte přehnaně otevření k lidem, kteří si to nezaslouží. Luna varuje před velkým zklamáním. V práci si opakujte, že není důležité to, co se povídá, ale to, co se děje za kulisami. Mějte oči otevřené, k ničemu se nevyjadřujte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Dnešek je vhodný k důležitým setkáním a schůzkám. Argumenty máte srovnané v hlavě a nechybí vám vtip a fantazie. Výrazně pohnete se svými záležitostmi. Omluvte se přátelům a omezte své koníčky, vynahradíte si to jindy.  

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nechlubte se něčím, po čem touží někdo z vašich známých. Probudíte v něm závist a hořkost, což se  obrátí proti vám. Na možnost změnit místo, vás upozorní kamarád, kterému si postěžujete na horšící se podmínky ve vaší firmě.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vibrace Jupiteru vybízejí k aktivním kontaktům s okolím. Noví známí a přátelé mohou vyřešit vaše staré problémy. Sedět doma a čekat na zázrak je zbytečné. V myšlenkách se k vám vrací dávná láska. Počítejte s tím, že ozve.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám