Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 16. března 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čím méně návyků, tím více nezávislosti

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Na jistou záležitost se podíváte z úplně jiného úhlu. Nečekaně dojdete k závěru, že není tak složitá, jak se vám původně zdálo a ani zdaleka nepřekračuje vaše možnosti. Najdete dávno ztracenou věc, ale moc si jí neužijete.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

V práci se nespoléhejte jen na vlastní zkušenosti a názor. Ovládejte se a posílíte svoje postavení. Se svými nejbližšími nemusíte o nic bojovat, všechno se dá vyřešit dohodou a smírným způsobem.  Obklopí vás láska a vstřícnost.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Rychle se vypořádáte s pracovními povinnostmi a odpoledne se budete věnovat osobním záležitostem. Pokud zatoužíte po větší společnosti, máte přátele, kteří rádi přijdou na návštěvu. Dávejte pozor, kam dáváte klíče od bytu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pokud vám chybí peníze, na některé nutné věci, nepropadejte beznaději. Jakýsi nečekaný příjem, odměnu, dar nebo výhru, máte na cestě. Jinak budete spíše pasivní a řada věcí půjde kolem vás, aniž byste se jich nějak všímali.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dokud nedokončíte staré úkoly, s novými nezačínejte. Práce vám bude růst pod rukama a naděláte chyby, kterých se můžete vyvarovat. Slušný zisk vám přinese nedávná investice, s trochou štěstí ji můžete ještě znásobit.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Neodmítejte žádná pozvání, příjemné překvapení na vás čeká jak na pracovním a obchodním jednání, tak na posezení s přáteli. Zvláště pokud byste rádi navázali novu známost a stále se vám nedaří najít toho pravého či pravou. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nehledejte problémy tam, kde nejsou. Máte sklon k podezřívavosti a budete až urážlivě nedůvěřiví k blízkým osobám. Nebylo by divu, kdyby se někdo naštval a řekl vám něco ošklivého. K srdci si to ale moc nevezmete. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zlepší se vaše vztahy s šéfem. První krok je ale na vás, nebuďte zbytečně tvrdohlaví a neústupní. Vaši pozici upevní výborné splnění náročného úkolu. Vzdáte snahu o flirt s nepřístupnou osobou opačného pohlaví.  

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Budou vám pomáhat Merkur s Jupiterem, takže budete mnít chuť do práce a bude se vám dařit. Mnohé vám usnadní dobré vztahy s okolím. Snadno najdete s každým společný jazyk. Spolupráci vám bude vnucovat i známý smolař.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nevyhýbejte se důležitým jednáním a schůzkám. Váš mozek pracuje na plné obrátky, vždycky najdete něco, co vám prospěje a na čem vyděláte. Na schůzku vás pozve atraktivní osoba, kterou poznáte v  odpoledních hodinách.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Všem kolem se bude zdát, že jen kvetete. Z jedné části to bude zásluhou dobré nálady, z druhé vlivu Venuše s Lunou. Stálo by za to, znovu se pokusit navázat vztahy s někým, kdo vás dosud odmítá a přehlíží. Dnes bude všechno jinak.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ne všechno se vám povede na první pokus. Budete se muset tvrdě snažit a sebrat všechny psychické a duševní síly. Nepouštějte se do záležitostí nad vaše dnešní síly. Klid a pochopení naleznete v milované náruči.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám