Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 6.července 2014

Novinky, sojka

Kdo v mládí nebyl bláznivý, ve stáří nebude moudrý

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Zařídíte si odpočinkový den. Zůstanete déle v lůžku, něco si přečtete a potom se pustíte jen to takové práce, která nevyžaduje zvláštní fyzickou námahu. Otázkou je, jak to přijmou děti a partner. Asi se jim to nebude líbit.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nebojte se přátelům svěřit s problémy, které vás trápí. Uleví se vám a dostanete pár dobrých, upřímných rad. Těžké chvíle prožijete při představě, že by partner mohl třeba i nechtěně udělat něco, co by se vás citelně dotklo.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Konstelace Luny s Merkurem varuje před pokusem změnit něco, o čem už bylo rozhodnuto. Rodina a příbuzní by to nesli velice nelibě. Těžko se dnes budete přizpůsobovat náladám okolí. Nakonec však přeci jen úsměv na tváři vyloudíte.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nesnažte se stihnout všechno hned. Budete zbytečně nedůtkliví a nervózní. Obavy z nečekané návštěvy pusťte z hlavy. Objeví-li se někdo bez pozvání, budete s ním podle toho zacházet. Raději brzy sám odejde.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Názor na jistého člověka si zatím nechte pro sebe. Počkejte, až se všechno vyjasní a budete mít více podkladů pro zásadní ano či ne. Uran vám dá znát, nakolik jsou reálné vaše tajné sny. Alespoň jeden byste dnes mohli realizovat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Blýsknete se kuchařským uměním a pohostinností. Ať už k vám přijde kdokoli, nemůže odejít nespokojen. Běžně ohniví a vášniví nejste, ale dnes díky Luně, bude všechno jinak. Nový nebo starý partner nevyjde z údivu.  

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Ráno vytáhnete rodinu z postele a vyrazíte na výlet, někam do lůna přírody nebo k vodě. Nemůžete šetřit za každou cenu. Během dne nastane situace, kdy by vám přehnaná šetrnost způsobila citelné problémy. Nemůžete se shodit.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.) 

Jak se bude den krátit, potáhne vás to stále silněji do veselé společnosti. Zvažte, je-li nutné se tomu bránit. Pobavit se potřebujete a konec konců, je období dovolených. Přemrštěnou cenu zaplatíte za nějakou vyslovenou hloupost.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Vaše fantazie pracuje na plné obrátky, a tak není divu, že budete hledat tajemství i tam, kde žádné není. Vaše zvědavost se snadno může stát příčinou četných sporů, vzniku nevraživosti a zbytečných nedorozumění.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Plnění základních povinností je samozřejmostí, tomu se nevyhnete. Později by vás i přechodná lenost hodně mrzela. V důsledku jistého prožitku se zbavíte nevhodných předsudků. Vytočí vás něčí citové vydírání, ale nepodlehnete mu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Příbuzní vás budou k něčemu přemlouvat a nebudou šetřit lákavými sliby. Otázkou je, jestli se na ně můžete spolehnout, nakolik jim můžete věřit. Saturn naznačuje, že nic moc. Klíčky od bytu a od auta dávejte na bezpečné místo.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

V pozdních odpoledních hodinách se setkáte s osobou opačného pohlaví, na kterou uděláte velký dojem. Na obzoru je bouřlivý letní flirt. Nemáte-li ale s něčím podobným zkušenosti, bude lepší postupovat velice opatrně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám