Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 26. února 2017

Novinky, sojka

Spánek je prospěšný kdekoliv, ale v posteli je člověku nejlépe

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Špatné spaní bývá častou příčinou špatné nálady. Snažte se proto dospat a nevstávat dříve dokud nenasbíráte dostatek sil. Byli byste sami proti sobě. Čeká vás rušný den, potřebujete být ve formě, ne se ploužit jako mátoha.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Máte-li problém s návštěvou slíbenou příbuzným, vyřešíte tím, že u jejich dveří zazvoníte ještě před polednem. Čas budete mít tak na šálek kávy a to už přežijete. Rodinu pak můžete vzít někam na oběd. Společné odpoledne vypadá růžově.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nebude-li vám vyhovovat počasí a nechce se vám jet někam daleko, asi se rozhodnete pro návštěvu nějaké výstavy nebo muzea. Pro vaše potomky by to mělo být něco atraktivního, jinak se budou nudit a otráví i všechny kolem.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dilema vám připraví vaše láska, toužící po zdravém pohybu, konkrétně natěšená na vidinu pobytu na sněhu. Odmítnout ji nemůžete, a pokus přijít s jiným návrhem je předem odsouzen k neúspěchu. Takže, žádné zbytečné protesty.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Totální destrukcí vaší peněženky hrozí souhlas s cestou do blízkého obchodního centra. Nikdy by vás nenapadlo, co všechno, a hlavně kolik, toho vaši nejmilejší potřebují. Cokoli, včetně návštěvy tchána s tchýně vypadá proti tomu neškodně.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Definitivně získat lásku nového objevu vám umožní citlivý odhad toho, kam ji pozvat, a jaký pro ni připravit program. Spolehněte se na intuici a zavzpomínejte, s čím jste měli úspěch v minulosti. Není třeba neustále vymýšlet něco nového.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pokud u vás někdo zazvoní s nějakou prosbou, nalezne u vás plné pochopení. Kamarádovi nebo sousedům ochotně půjčíte, co budou potřebovat. Opatrně s flirtováním na večírcích a ve společnosti vůbec. Nenamlouvejte si, že se vás nikdo nevšímá.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Významně zapracujete na prohloubení vztahů s vaší láskou. Namísto slibů a obvyklých lichotek, uděláte několik promyšlených konkrétních kroků. Konstelace Merkuru s Neptunem vytvoří možnost předvést známým vaši manuální zručnost.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nebude snadné přemluvit partnera, případně celou rodinu k aktivní účasti na vašich plánech. Chvílemi nebudete mít daleko k výbuchu.  Naštěstí se ovládnete a včas vychladnete. Nevychovanost vyčtete číšníkovi nebo prodavači.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

S příbuznými si budete notovat do chvíle, než se nešetrně a hlavně neprávem otřou o vaše potomky. Marně vás bude partner krotit, vybuchnete jako saze. Asi bude nejlepší jít rychle domů. Děti vaše vystoupení na jejich ochranu po zásluze ocení.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nevěřte všemu, co vám napovídají o generace starší lidé. Musíte si uvědomit, že prostě vidí okolní svět jinak. Nemá smysl jim něco vyčítat nebo je brát smrtelně vážně. To, co říkají, vlastně nemyslí nijak zle.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Překvapí vás pochvala někoho, kdo pro vás příliš často laskavé slůvko nemá. Existují dvě možnosti, budˇ na vás změnil názor, nebo se vám dnes povede něco opravdu mimořádného. Proč si nepřipustit to druhé, schopnosti na to máte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám