Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 22. listopadu 2015

Novinky, sojka

Jsou dva druhy hlouposti, mlčenlivá a užvaněná

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

S kontaktováním přátel, se kterými jste si slíbili, že se brzy sejdete, zatím počkejte. Objeví se povinnost, kterou nelze odložit. Neotálejte s vyznáním sympatií svému idolu. Inspirováni Lunou a Venuší, budete přesvědčiví.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Buďte trpěliví, nic neuspěchejte. Všechno jde jak má, jenom vy to nevidíte. Není třeba tlačit na pilu. Zbytečnou zbrklostí všechno pokazíte. Intimní tajemství si nechte pro sebe. Hrozí vám, že se začnete svěřovat nesvědomitému žvanilovi.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Zdá se, že vám planety přejí, ale je třeba jasně definovat, co vlastně chcete. Ambice skrývat nemusíte. Naopak, Jupiter radí představit své plány širšímu publiku. Konkrétní obrysy nabývá šance zvýšit si životní úroveň.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Budete-li někde venku, třeba na chalupě nebo na výletu, poznáte originální lidi. Na vzrušující románek to nevypadá, spíše na užitečné kontakty do budoucnosti. Konstelace planet vám ukáže východisko z každé šlamastiky.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Je jen otázkou času, kdy někdo vyjde na světlo s věcí, kterou byste rádi ještě dlouho udrželi pod pokličkou. V nejhorším případě vám nezbude nic jiného než tvrdošíjně zapírat. Hezké to sice není, ale nic lepšího vás nenapadne.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Merkur nabádá k opatrnosti, nesnažte se o radikální změny. Pobaví vás pohled na kdysi úspěšného člověka, který se poslední dobou topí v potížích. Jakkoli je vám zlomyslnost cizí, pár ironických poznámek si neodpustíte.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Neptun s Uranem vám přejí, průběh dnešního dne záleží jen na vaší aktivitě a vynalézavosti. Svoji autoritu a prestiž můžete posílit umírněným přeháněním. Věc považovanou za ztracenou najdete v partnerově skříni nebo u dětí mezi hračkami.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Problémy s vstáváním a pozdní příchod na jistou akci by vám otrávily celý den. Musíte se proto  neustále nutit k větší sebekázni. Projevíte-li více odvahy, nemusíte se bát, jestli váš nový objev přijme pozvání na schůzku.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Padne rozhodnutí týkající se cesty k vzdáleným příbuzným. Pokud jsou ve hře majetkové záležitosti, nemáte se na co těšit. Vrátí se vám dobrý skutek, na který jste už zapomněli. Oblíbencem společnosti se stanete na nějakém večírku či oslavě. 

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Rozptylovat a znervózňovat vás bude postavení Uranu s Marsem. Čekají vás jisté problémy s někým z blízkých. Silně zneklidňovat vás budou zejména jeho představy o trávení volného času. Kvapem vám bude ubývat psychických sil.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Ani v nejmenším nemůžete podcenit známky chladu v partnerských vztazích. Pokud se neznáte moc dlouho, může jít o nenápadný signál hrozícího rozchodu. Všechno může zachránit upřímný rozhovor a pár hodin o samotě.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Příbuznému, který vás bude neustále kritizovat, nic nevyvracejte. Zlost ho brzy přejde. Když se něco nepovede, nerozčilujte se a nepanikařte. Do večera se přesvědčíte, že se nadarmo neříká, první vyhrání z kapsy vyhání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám