Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 11. března 2018

Novinky, sojka

Polibky sice nerozšiřují vždy bacily, přesto však podstatně snižují odolnost

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dostanete informaci, která vás nepotěší. Donutí vás změnit plány a možná i odjet na kratší cestu.  Problémy vám začne dělat známý, kterému něco dlužíte. Nelze vyloučit ani to, že vás tu a tam trošku pomluvil.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vaše zjevná nechuť k domácím pracím a drobným opravám, bude partnera dráždit celý den. Jedinou možností jak předejít hádkám, je vzít ho na výlet nebo zajít k známým a příbuzným. Návštěva supermarketu je příliš riskantní.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Jeden z příbuzných se chce chlubit tím, co jste zařídili nebo udělali vy. Dávejte si dobrý pozor, aby vás nedoběhnul. Staří přátelé se začínají zamýšlet nad tím, proč se jim nehlásíte. Nezapomeňte se jim ozvat. Planety přejí oživení kontaktů.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nevyhýbejte se společenským akcím a setkáním. Máte příležitost blýsknout se vtipnými a originálními nápady. Dostanete hned několik, více či méně skrytých milostných návrhů. Nezdá se, že byste se nějako krotili.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pokud doufáte, že se budete věnovat hlavně svým zálibám, rychle vás vyvede z omylu Saturn. Objeví se nečekané povinnosti a nevyhnete rozhovoru s někým, kdo vás zaskočí podivným požadavkem.  Vaše nálada klesne pod bod mrazu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Začnete se vážně zabývat myšlenkou, jestli nepotřebujete změnit kadeřníka nebo švadlenu. Nezpůsobí to ani tak pohled do zrcadla, jako seznámení s někým, koho byste rádi upoutali a okouzlili. Máte chuť a odvahu experimentovat.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Máte-li něco proti někomu z příbuzných, neříkejte mu to u něho doma, tam bude hrdina. Luna doporučuje pozvat ho na návštěvu k vám. Bude poddajný jako guma. Půjdete-li do přírody, teple se oblékněte. Hrozí vám prochladnutí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Máte-li pozvaného řemeslníka, nebude to žádná sláva. Mistr svého oboru to zřejmě nebude. Pokud vám ho někdo doporučil, důrazně od plic si s ním pohovoříte. Vaše představa, kolik toho stihnete, vezme dokonale za své.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Autoritu v rodině si upevníte návrhem řešení problému, se kterým si už dlouho nikdo neví rady. Své blízké překvapíte i tím, že první důležitý krok uděláte sami. Večer zatoužíte po chvíli klidu a samoty. Nebude snadné si ji vybojovat.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Merkur napovídá, že máte někde zapomenutou starou poštu a že jste ještě neodpověděli na důležitý telefonát. Vašim přátelům a příbuzným může dojít trpělivost. Bolesti nohou, zejména kotníků, jsou důsledkem špatně zvolené obuvi.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V partnerovi sílí podezření, že vaše vztahy s jistou osobou opačného pohlaví nejsou ani zdaleka jen pracovní a kamarádské. Chcete-li ho přesvědčit o opaku, budete mít co dělat celou noc. Vyvarujte se silných slov.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Budete-li dostatečně vynalézaví, jistě najdete způsob, jak se vyhnout nudným domácím pracím. V podstatě je to však boj s větrnými mlýny, stejně mu neuniknete. Nehádejte se s tchýní, ještě rádi přivítáte její pomoc.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám