Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 20. července 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo si myslí, že už není odkázán na druhé, stává se nesnesitelným

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Navzdory spoustě vlastních starostí a práce, projevíte solidaritu s kolegou, který se stane obětí útoků a šikany ze strany nadřízených a některých kolegů. Projevená odvaha a rozhodnost významně posílí vaši autoritu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Bude jistější držet se v úzkých, ale bezpečných hranicích. Platí to také v osobních vztazích a rodinném životě. Objeví se pár neodkladných problémů, vyžadujících rychlé řešení. Neberte na sebe příliš mnoho povinností.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Planety varují před ústupky budícími dojem, že vám chybí vlastní názor a pevná vůle. Nejste v situaci, která by hrozila mimořádnými nepříjemnostmi. Se zaťatými zuby se budete přizpůsobovat okolním těsným poměrům

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pokojně se pusťte do realizace plánu, který se původně zdál fantazií. Vhodné podmínky k cílevědomé akci vytváří přízné postavení planet. Nedejte se otrávit cizím vychloubáním. Někdo se vás pokusí strhnout k riskantnímu kroku.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Uškodit si můžete autoritativním chováním. Nebudete-li důsledně respektovat názory lidí v okolí, s ničím vám nepomohou. Do vysokých obrátek uvede vaši představivost šance na sblížení s pohlednou tvářičkou.  

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Jistá záležitost přestává být středem pozornosti a tak není třeba mlžit ani kličkovat. Pokud by se vám nedařilo, jde jen o dočasnou záležitost. Domácí kasu, nejen na dovolené,  důkladně a nelítostně provětrají partner a starší děti.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Drobnou pozorností překvapíte svoji lásku nebo děti. Nepodceňte varování Saturnu, mohly by vás dohonit nevyřízené resty. Budete muset provést důkladnou inventuru svých závazků. Dvakrát zvažte peněžní půjčku.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Z míry vás vyvádí dravý pohyb Marsu. To, co byste jindy mlčky přešli, vás nyní může pořádně rozpálit. Bude lepší držet se stranou a s nikým bouřlivě nediskutovat. Popudliví budete ve společnosti, zejména při sportovním zápolení.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

K dosažení realizace vašich představ, bylo by dobré zbavit se zábran a využít starých kontaktů. Nemá smysl dělat si násilí. Dělá to tak v nouzi skoro každý. Pokud sníte o milých chvílích ve společnosti partnera, dosáhnete svého.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nepřete se s lidmi, kteří neustoupí. Nadcházející povinnosti vyžadují soustředění a vnitřní vyrovnanost. Vynalézavost a herecký talent prokážete během dramatické hádky s žárlivým partnerem. Neomluví se, ale zmlkne.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Neberte na lehkou váhu náhlý silný popud sebrat se a odjet na nějakou cestu. Vaše intuice vás nezklame. Zatočit hlava se vám může z lichotek. Berte je s rezervou, stejně jich bude přinejmenším polovina neupřímných.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Narazíte na předsudky představující vážnou překážku na vaší cestě k vytčenému cíli. K tomu, abyste ji překonali, budete potřebovat pevné nervy a silnou psychiku. Důležité je, nenechat se rozptylovat žádnými podružnostmi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám