Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 19. dubna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo volá po pokoře, má obvykle na mysli poddanost

Článek

BERAN (21.3. – 20.4.)

Dveře k zásadnímu rozvoji vaší živnosti, firmy nebo kariéry vám otevře setkání s někým, koho jste dlouhá léta nebrali vážně. Nemusíte se ničeho obávat. Kamarádit spolu nemusíte, stačí, že si budete vzájemně velice užiteční.

BÝK (21.4.- 21.5.)

Při pracovních jednáních si předcházejte člověka, o kterém se hovoří jako o budoucím řediteli nebo majiteli vaší firmy. Není šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu. Nečekaně vám vypoví službu auto nebo počítač. Ztratíte tak spoustu času

BLÍŽENCI (22.5. – 21.6.)

Vážně se komplikuje jedna vaše záležitost. Zamyslete se nad tím, kde jste udělali chybu. Dalším potížím předejte jen tehdy, když k sobě budete upřímní. Ledacos by mohla vyjasnit a urychlit krátká cesta. Vezměte s sebou přítele.

RAK  (22.6. – 22.7.)

Čekají vás peníze a velký úspěch. Mohlo by se stát, že se v návalu emocí dotknete někoho, koho máte rádi. Berte ohledy na názory lidé z okolí. Budete-li příliš zahleděni sebe, brzy vás opustí jak štěstí, tak inspirace.

LEV   (23.7. – 22.8.)

Prozíravě přiznáte, že jste udělali chybu a okamžitě ji napravíte. Posílíte tím svoji autoritu a získáte si sympatie člověka, se kterým budete jednat. Zcela jasná není vaše reakce na nabídku přechodu do konkurenční firmy.

PANNA   (23.8. – 22.9.)

Neriskujte víc než je nezbytné. Týká se to různých oblastí vašeho života. Všechno vidíte příliš optimisticky a jakoukoli výzvu k zdrženlivosti rázem označíte za projev zbabělosti. Nedávejte záruky za někoho, koho sotva znáte.

VÁHY   (23.9. – 23.10.)

Rodinným rozmíškám předejte tím, že povinnosti spravedlivě rozdělíte rovným dílem. Hlavně za to nikomu nic neslibujte a nepřeceňujte své finanční možnosti. Buďte vstřícnější k příbuzným, konec konců, je to přeci jen vaše krev.  

ŠTÍR   (24.10. – 22.11.)

Pokusíte se navázat přetrhané svazy s bývalými kolegy. Vedle jisté nostalgie sehraje svoji roli fakt, že byste se možná rádi vrátili k dřívějšímu zaměstnavateli. Uran radí dávat si větší pozor na peníze a důsledně kontrolovat svůj rozpočet.

STŘELEC   (23.11. – 21.12.)

Neklid ve vás právem vzbudí podivné chování některých kolegů. Neztrácejte energii tím, že ho budete potlačovat. Rozumnější bude zjistit, jestli se opravdu něco neděje. Pokud držíte dietu, jezte hodně ovoce a zeleniny.

KOZOROH   (22.12. – 20.1.)

Buďte důslední při plnění pracovních povinností. Nenápadná chybička by vám mohla za pár týdnů nadělat velké starosti. Nepřenášejte těžké předměty, nezdvíhejte velká břemena. Vaše záda by to nemusela vydržet.

VODNÁŘ   (21.1. – 20.2.)

Pokud se nedokážete prosadit v práci, půjdete domů pěkně rozmrzelí. Důsledky, jaké by to mohlo mít pro váš partnerský vztah, jsou asi jasné.  Nedokážete-li své diktátorské spády včas zkrotit, změní se vaše ložnice v bojiště.

RYBY   (21.2. – 20.3.)

Žádné ohledy neberte na náladového šéfa a partnera. Zbavte se pocitu, že se musíte neustále pro někoho obětovat. Máte dost svých starostí, nemůžete si dovolit ztrácet čas. Stresů a napětí vás zbaví oblíbená hudba. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám