Hlavní obsah

Cestovního pojištění si lze už sjednat i přes mobil

Právo, Monika Ginterová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cestovní pojištění si už lze v Česku sjednat během chvíle přes mobilní telefon. Tuto službu začaly nabízet Vodafone a T-Mobile s ČSOB Pojišťovnou. Uzavřít velmi rychle cestovní pojištění tak nyní není problém ani pro ty, kteří si na něj vzpomenou až na poslední chvíli nebo na něj zapomenou úplně.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Pro získání pojištění je nutné si ve svém mobilním telefonu zvolit příslušnou internetovou adresu (mpojisteni.csob.cz) a následně vyplnit jméno, příjmení, rodné číslo a vybrat si délku pobytu v zahraničí. Na výběr jsou dvě varianty - délka pobytu 1-4 dny nebo 5-8 dní. První varianta stojí paušálně 100,- Kč, druhá 200,- Kč.

Následně je třeba pojištění potvrdit a poté zaplatit. Peníze jsou strženy z kreditu nebo z faktury podle toho, jaký je způsob platby za telefonní služby operátora. Zapojení operátora Telefónica O2 do této služby bude podle pojišťovny následovat co nejdříve.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám