Hlavní obsah

Máte pocit, že celý váš svět je růžový?

Komerční článekAXA Česká republika s.r.o.

Zažíváte právě krásné životní období, vše vám vychází, i vaše příjmy pokrývají veškeré vaše výdaje a ještě vám zbývá.

Máte pocit, že celý váš svět je růžový?

Článek

Přátelé rádi vyhledávají vaši společnost, rodina je na vás pyšná a vy máte pocit, že lépe vám nemůže být. Takovéto období života zažijí mnozí ale téměř nikdo  nepočítá s tím, že jednou může skončit. Položme si tedy otázku:  „Co když…?“

Když je život pěkný, málokdy myslíme na  zadní vrátka nebo záchrannou síť, která nás nebo naše blízké v případě nouze zachytí. Nejtěžší období přichází právě tehdy, když se růžový svět najednou změní a vše kolem nás ztratí barvu.

Nečekané události zaskočí nás a naše blízké natolik, že nedokážeme normálně fungovat. Nic už není jako dříve a nikdo neví jak z toho ven a jak dál.

Většinou neumíme situacím předcházet nebo jim zabránit a tím chránit sebe a své okolí před nečekanou událostí a jejími  následky. Vždy ale  můžeme myslet do budoucna a připravit se tak na možnost, že vše nebude vždy růžové.

Představte si, že si budete moci užívat život plnými doušky, být spokojení a šťastní. Vše kolem vás je skvělé a vychází dle plánů a vy máte jistotu, že kdyby se cokoliv stalo, je o váš svět postaráno tak, aby nikdy neztratil svoji barvu.

Výběr článků

Načítám