Hlavní obsah

Krok po kroku: jak změnit dodavatele zemního plynu

Novinky, E.ON

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Změna dodavatele zemního plynu je dnes docela jednoduchou záležitostí. Ne každý ale ví, co je opravdu potřeba pro takovou změnu udělat. Plánujete-li tedy v brzké době přechod k jinému dodavateli, přečtěte si pozorně následující řádky.

Článek

Prvním krokem ke změně je najít toho správného dodavatele. Nejvíce vás bude samozřejmě zajímat cena. Porovnat si ji můžete například na online kalkulačce společnosti E.ON na stránce www.eon.cz/online věnované produktové řadě Online. Díky řadě Online ušetříte až 10 % nákladů na zemní plyn ve srovnání s dominantními dodavateli v jednotlivých krajích.

Pokud jste s výší úspory spokojeni, můžete přímo na stránkách www.eon.cz/online zanechat svůj kontakt, na který se vám do 48 hodin ozve zástupce společnosti E.ON.

Poté, po potvrzení výše úspory a upřesnění některých údajů týkajících se vaší spotřeby, vám bude na vaši adresu zaslána smlouva a formulář pro vypovězení smlouvy s vaším stávajícím dodavatelem.

Oba tyto dokumenty vložíte do obálky, kterou obdržíte společně se smlouvou, a pošlete zpět na adresu společnosti E.ON.

A to je z vaší strany vše. My se následně postaráme o to, aby se váš přechod k nám uskutečnil co nejrychleji, a vy jste tedy mohli začít šetřit co nejdříve.

Reklama

Výběr článků

Načítám