Hlavní obsah

Volba amerického prezidenta láká sázkaře, Češi sázejí statisíce

Novinky, toh
PRAHA

Za několik dní se bude rozhodovat o hlavě největší ekonomiky světa. V USA se 4. listopadu konají prezidentské volby. Ani tuto událost roku neopomíjejí tuzemské sázkové kanceláře. Češi neváhají a již prosázeli statisíce. Vyplývá to z údajů kanceláří Fortuna a Chance, které Novinky oslovily.

Článek

Stejně jako ve volebních preferencích i sázkové kanceláře „víc věří“ černošskému kandidátovi za demokraty Baraku Obamovi. Na něj je vypsán kurs 1,13 u Fortuny, Chance mu pak dává 1,17. I přes jasnou favorizaci lidé dávají nemalé částky na jeho protikandidáta Johna McCaina.

„Dnes se vyrojilo několik sázek na Johna McCaina, sázející zřejmě zlákal vysoký kurz,“ uvedla Jana Pokorná z Chance. Ta vypsala totiž na něj vypsala kurs 3,9, Fortuna pak 4,4.

V Česku se však najdou i tací, kteří vsadili na McCaina i statisíce korun. Zřejmě od stejného sázejícího jsme na počátku září přijali sázku za půl miliónu v kursu 2,65 na McCaina. O několik dní později si vsadil znovu, tentokrát za sto tisíc v kursu 2,1. Poté si vsadil dalších sto tisíc, tentokrát už v kursu 2,0,“ uvedl mluvčí Fortuny Tomáš Bahník.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám