Hlavní obsah

Vítězka soutěže XTB Trading Cup 2011 si převzala v Londýně milion eur

Novinky, XTB

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Vyvrcholením letošního ročníku mezinárodní investiční soutěže XTB Trading Cup 2011 bylo slavnostní předávání cen pro hlavní výherce v Mekce evropského finančního průmyslu - v Londýně. Tři luxusní vozy Mercedes Benz SLX pro vítěze v kategoriích forex, akcie a opce a šek na jeden milion eur pro celkovou vítězku předal osobně mistr světa ve Formuli 1 z roku 2008 Lewis Hamilton.

Článek

Celkovou vítězkou v konkurenci soutěžících z jedenácti zemí se stala paní Adriana ze Slovenska, která během celého trvání soutěže, tj. od 2. do 27. května dokázala zhodnotit svůj vstupní kapitál 30 tis. eur na zhruba 640 tis., tedy o více než 2000 %. Svému vítězství může děkovat především úspěšným obchodům na stříbře, jehož cena byla v květnu jako na houpačce.

Před vítězstvím v soutěži neměla paní Adriana žádné zkušenosti s obchodováním a dění na finančních trzích sledovala pouze v médiích. I to dokazuje, že obchodování na finančních trzích už dnes není výsadou pouze profesionálů, dokonce mnohdy může být zdravý rozum a správná intuice více než dlouholeté zkušenosti z oblasti financí.

I přesto, že investiční soutěž už skončila, nabízí společnost X-Trade Brokers všem zájemcům o obchodování zcela bezplatně demo-účet. Více informací je k dispozici ZDE. Každý tak může na vlastní kůži zakusit pocity obchodníka na finančních trzích a třeba také podobně jako vítězka soutěže XTB Trading Cup 2011 v sobě objevit skrytý talent.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám