Hlavní obsah

Lufthansa - jednička pro Indii. Nově Kalkata od 17 000 Kč

Novinky, Lufthansa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od 1. prosince 2006 nabízí Lufthansa nové spojení do Kalkaty - šesté destinace v Indii. S nejkratší dobou letu, bonusem do programů Miles & More a Star Alliance Company Plus a zpátečními letenkami od 17 000 Kč.

Článek

Vážený zákazníku,

Vedle leteckých linek do Béngalúru, Bombaje, Dillí, Hajdarábádu a Madrásu Vám bude od 1.prosince k dispozici letecký spoj do Kalkaty, centra významného ekonomického regionu v severovýchodní Indii.

Zpáteční letenky jsou do 31.října ve zvýhodněné cenové nabídce pouze za 17 000 Kč ( *bez poplatků ). Společnost Lufthansa bude do Kalkaty provozovat tři lety týdně - vždy v pondělí, středu a pátek. Na linku bude nasazen Airbus A340-300, který pojme 295 cestujících a nabízí služby všech tříd, včetně luxusní First Class. Z Prahy se do cílové destinace dostanete s jediným přestupem ve Fankfurtu jen za 12 hodin a 45 minut, což je v porovnání s ostatními leteckými společnostmi nejkratší možný čas.

Společnost Lufthansa Vám nabízí mezi Evropou a indickými destinacemi největší množství spojení, 45 letů týdně. Z Kalkaty je možné využít navazující letecké spoje do destinací v sousedních zemích jako Nepál, Bhútán, Bangladéš a Barma.

Jako člen bonusového programu Miles More do konce února 2007 máte možnost získat dvojnásobný počet mil při registraci před odletem. Podívejte se, kolik mil můžete získat za Váš let.

Nejste ještě členem Miles More? Zaregistrujte se a získejte 2000 bonusových mil jako poděkování.

V programu Star Alliance Company Plus určeného firemním zákazníkům přinese zpáteční let do Kalkaty v období do 30.června 2007 dokonce trojnásobný počet bodů.

Těšíme se na Vás na palubě jednoho z Lufthansa letů!

Těšíme se na Vás na palubě jednoho z Lufthansa letů!

Těšíme se na Vás na palubě jednoho z Lufthansa letů! Vás Lufthansa tým

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám