Hlavní obsah

Agentura CzechInvest mění šéfa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Současný generální ředitel ChzechInvestu Radomil Novák (37 let) ke konci října ve své funkci skončí. Rozhodl se tak z rodinných důvodů. Očekává narození potomka, jeho rodina žije trvale v USA. Na pozici nejvyššího muže agentury na podporu podnikání a investic ho nahradí Tomáš Hruda (28 let).

Článek

Novák bude ale nadále v CzechInvestu působit, stane se z něj ředitel kanceláře CzechInvestu pro západní pobřeží USA a bude zároveň zastávat funkci poradce generálního ředitele agentury.

V čele agentury příliš dlouho, ale s tím od začátku počítal. "Už když jsem přebíral vedení agentury, počítal jsem s maximálně ročním působením. Má rodina trvale žije v Kalifornii a manželství na takovou dálku se dlouho vydržet nedá. Navíc nyní čekáme prvního potomka a u toho bych chtěl být," řekl ČTK Novák.

Hruda pracuje v CzechInvestu od roku 2000 a jako projektový manažer například vedl tým, který měl na starost projekt automobilky TPCA v Kolíně. Později obsadil místo ředitele odboru investičních projektů a od ledna 2005 je ředitelem zastoupení v Japonsku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám