Hlavní obsah

Seznam.cz koupil většinový podíl v pražských rádiích Expres a Classic

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Internetová firma Seznam.cz koupila 67 procent v rádiích Expres a Classic. Novinkám to potvrdila mluvčí Seznamu Aneta Kapuciánová.

Foto: Seznam.cz

Seznam.cz

Článek

„Potvrzujeme, že jsme zmíněný podíl koupili,” sdělila mluvčí. Dodala, že podrobnosti firmy zveřejní na tiskové konferenci příští týden. Hodnotu transakce neuvedla.

„Mohu potvrdit, že do naší společnosti Voice of Prague, mateřské firmy rádií Expres FM a Classic Praha vstoupil 67 procenty strategický investor, mediální holding Seznam.cz,” řekl jeden z původních vlastníků rádií David Šimoník.

Seznam hodlá do rádií dodávat původní zpravodajství ze své vlastní redakce, která funguje v rámci Seznam Zpráv a Televize Seznam.cz.

Expres FM je pražské metropolitní rádio se zaměřením na současnou a kvalitní hudbu. Jeho poslechovost byla loni 25 tisíc lidí denně, což představuje podíl téměř tři procenta. Classic Praha (dříve Classic FM) hraje klasickou a filmovou hudbu doplněnou o pořady s hudbou jazzovou, swingovou a muzikálovou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám