Hlavní obsah

Výpadek internetového bankovnictví Unicredit trvá. Peníze nelze převádět už od pátku

Novinky, ČTK, bož, tov

Čtvrté největší bance na českém trhu Unicredit Bank se ani ve středu nepodařilo zcela odstranit problémy s internetovým a mobilním bankovnictvím. Novinky na to upozornili čtenáři, kteří služeb banky využívají. Informaci potvrdil mluvčí banky Petr Plocek. Bance se od pondělí po plánované víkendové odstávce nepodařilo služby obnovit.

Foto: Anna Basiková, Novinky

Banka se od pondělí potýká s výpadkem internetového a mobilního bankovnictví.

Článek

„Bohužel ani do této doby se bance nepovedlo zprovoznit službu Smart Banking, což je v době výplat dost nepříjemné. Lidé, stejně jako já, začínají mít obavy o své peníze a jsou rozhořčeni,” napsal ve středu Novinkám jeden z čtenářů.

Pokračující problémy potvrdil mluvčí banky Petr Plocek. Všechny týmy banky podle něj velmi intenzivně pracují na vyřešení problému.

„Vzhledem k aktualizaci interního bankovního systému evidujeme dočasné technické problémy, které ovlivňují dostupnost služeb Online Banking a Smart Banking. I nadále intenzivně pracujeme na vyřešení problému,“ uvedla banka již v úterý na svém webu. [celá zpráva]

Původně měla být odstávka od páteční patnácté hodiny do pondělního rána, ale systém dosud nefunguje. Lidé na sociálních sítích banku za pět dní nefungující internetové a mobilní bankovnictví ostře kritizují a stěžují si na přetíženost infolinky.

Reklama

Výběr článků

Načítám