Hlavní obsah

Herec Johnny Depp si prý koupil ostrov v Řecku

Novinky, tov
Aktualizováno

Americký herec Johnny Depp koupil řecký ostrov Stroggilo v Egejském moři za 4,2 miliónu eur (114 miliónů korun), informovala řecká agentura ANA-mpa. Zájem o koupi některého z ostrovů v zemi má údajně i herecký pár Brad Pitt a Angelina Jolie. Investor Warren Buffett zprávy o tom, že také koupil ostrov v Řecku, vzápětí popřel.

Foto: Reuters

Johnny Depp v Pekingu při premiéře svého nového filmu Transcedence.

Článek

Řecké ostrovy nabízí na internetu společnost Public Islands Online. Ta je propaguje jako symbol luxusu, kde magnáti ve slunečních brýlích popíjejí šampaňské na palubě obřích jachet. Jak ostrov svatého Tomáše, který měl údajně koupit Warren Buffett, tak ostrov Stroggilo jsou na webu označeny jako stále na prodej. Depp měl podle zdrojů ostrov koupit koncem minulého týdne. Obchod nepopřel.

Proslulý americký investor a miliardář Buffett ve středu popřel zprávy, že měl koupit uvedený řecký ostrov spolu s italským realitním magnátem Alessandrem Protem. Označil je za "naprostý výmysl".

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

"Dokud se nezačaly objevovat tyto zprávy, nikdy jsem o tom člověku (Protovi) neslyšel," citovala z Buffettova prohlášení agentura Reuters.

Zprávu v sobotu přinesl řecký týdeník Proto Thema. Od něho jej převzala řecká tisková agentura AMNA a po ní řada dalších zpravodajských serverů včetně amerického periodika Newsweek.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám