Hlavní obsah

Česká spořitelna v srpnu zdraží platby

Novinky, tov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší tuzemská banka podle počtu klientů mění od 15. srpna ceník. Podraží platby i výběr hotovosti na přepážce, zlevní výběr z bankomatu. Banka o tom informovala na svém webu.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Výrazné zdražení se týká poplatku za platební příkaz. Banka informovala, že sjednocuje částku za provedení všech běžných elektronických transakcí na pět korun, dosud byl poplatek za platební příkaz internetovým nebo mobilním bankovnictvím dvě koruny.

Výběr z bankomatu Česká spořitelna zlevní o korunu na pět korun. Naopak poplatek za výběr hotovosti na přepážce vzroste z 65 korun na 80 korun.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Cena za zaslání papírového výpisu stoupne na 25 korun, dosud to bylo zhruba o deset korun méně (9,50 korun poštovné plus příplatek za vyhotovení, který se liší podle frekvence výpisu).

Již od 1. srpna banka mění podmínky kreditních karet a úrokové sazby na vkladních knížkách.

Česká spořitelna patří jako další velké tuzemské banky zahraniční matce, v tomto případě rakouské Erste Group.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám