Hlavní obsah

Firma AAA Auto zvýšila prodej o desetinu

Novinky, pit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Společnosti AAA Auto se v loňském roce podařilo prodat 56 648 ojetin, což znamená v porovnání s rokem 2012 nárůst o deset procent. V České republice prodala 38 297 aut, meziročně o devět procent více. Nejprodávanější značkou byla Škoda, kterou si zakoupilo zhruba 11 000 zákazníků.

Foto: AAA Auto

Společnost AAA Auto

Článek

Skupina autobazarů měla úspěch i na Slovensku, kde prodala 15 896 aut, což je meziroční nárůst o skoro 12 procent. V Rusku se prodej zvýšil o více než 17 procent na 2455 automobilů.

„Tento výsledek potvrzuje, že naše strategie, zaměřená na výkup a prodej nejkvalitnějších a nejlépe prodejných vozů, po jednom až dvou majitelích, s nízkým nájezdem kilometrů a širokými garancemi, k nám přivádí stále rostoucí skupinu zákazníků,“ uvedla generální ředitelka AAA Karolína Topolová.

V rámci nejprodávanější značky Škoda lidé nejčastěji sáhli po fabii, následované octavií a felicií. Octavia se stala nejprodávanějším vozem v kategorii kombi a 4x4. Mezi luxusními auty se s největší oblibou setkal superb a v kategorii sportovních aut pak BMW M3 Coupé. Nejprodávanější dodávkou byl Ford Transit.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám