Hlavní obsah

Gurmánský palác Julius Meinl v Praze je po dvou dnech zavřený, zradila ho technika

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nový obchodní dům s lahůdkami rakouské společnosti Julius Meinl, který společnost ve středu v centru Prahy otevřela, je opět zavřený. Za důvody stojí technické problémy. Firma se ho chystá znovu otevřít v sobotu.

Foto: Michal Krumphanzl, ČTK

Nová prodejna delikates Gurmánský palác společnosti Julius Meinl.

Článek

„Prodejna Julius Meinl Praha bude ve dnech 19. a 20. prosince uzavřena z důvodu nenadálých problémů s výpočetní technikou. Pro veřejnost opět otevřeme v sobotu 21. prosince v 9.00 hodin,“ informoval jednatel společnosti Julius Meinl Praha Herbert Vlasaty.

Meinl slavnostně otevřel svůj třípatrový obchod ve středu 18. prosince, otevřený zákazníkům ale nezůstal dlouho.

Gurmánský palác nabídne sortiment ve stejném rozsahu jako slavný obchod společnosti na vídeňské hlavní nákupní třídě Am Graben. V pražské pobočce si chce firma otestovat šance konceptu i pro jiné zahraniční trhy. Na začátku příštího roku firma spustí i e-shop.

Obchodní dům nabízí na ploše 2500 metrů čtverečních potravinářské výrobky a kulinářské delikatesy. Gurmánský palác se nachází v těsné blízkosti Václavského náměstí, v ulici 28. října v objektu City Palais. V prostorách kdysi sídlila Pražská úvěrní banka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám