Hlavní obsah

Jančurovy žluté autobusy spojí Prahu s Mostem a Chomutovem

– Brno
Novinky, pit

S největší pravděpodobností od května zahájí žluté autobusy společnosti Student Agency podnikatele Radima Jančury provoz na dalších dvou nových vnitrostátních spojích. Konkrétně spojí Prahu se severočeskými městy Most a Chomutov, uvedl mluvčí společnosti Aleš Ondrůj.

Foto: Student Agency

Žlutý aurobus společnosti Student Agency

Článek

„Pokračujeme v plnění přání našich zákazníků a veřejnosti. Z loňské internetové ankety o tom, kam by měly naše autobusy jezdit, vyplynulo, že kromě spojení Zlína a Budějovic s Brnem jsou spoje mezi Prahou a oběma severočeskými městy dalšími na žebříčku popularity“ sdělila Ivana Kašická, ředitelka autobusové dopravy Student Agency.

Žluté autobusy budou na trasách Praha – Most a Praha – Chomutov budou jezdit bez zastavení v pravidelných intervalech několikrát denně v obou směrech. Jejich hlavní výchozí a konečnou zastávkou v Praze bude stanice trasy metra A Dejvická.

Student Agency mimo to zvažuje posílení dalších existujících linek, například Praha – Český Krumlov nebo Praha – Vídeň.

Autobusy Student Agency cestovalo loni na pravidelných linkách pět miliónů cestujících, což je o devět procent víc oproti roku 2011. Společnost loni také spolupracovala s Deutsche Bahn na provozu linek do Mnichova a Norimberku, připomněla Kašická.

Reklama

Výběr článků

Načítám