Hlavní obsah

Škoda Auto zahájila v Česku prodej limuzíny Rapid

Mladá Boleslav

Škoda Auto zahájila tuzemský prodej kompaktní limuzíny Rapid. Autorizovaní prodejci i zákaznické centrum automobilky v Mladé Boleslavi zvou zákazníky na předváděcí jízdy a přijímají objednávky. Autosalony očekávaly velkou návštěvnost.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Škoda Rapid

Článek

Na novinku, která vyplňuje pomyslnou mezeru mezi modely Fabia a Octavia, se do mladoboleslavského zákaznického centra dopoledne přišly podívat desítky rodin a jednotlivců zejména z řad zaměstnanců Škoda Auto.

Cena nového vozu začíná na částce 289 900 korun za benzínovou verzi 1,2 MPI o výkonu 55 kilowattů s výbavou Active. Nejdražší verzí je turbodiesel 1,6 v kategorii Elegance s výkonem 77 kilowattů. Prodejci do konce roku navíc nabízejí jinak příplatkovou výbavu Paket Plus a další vybavení, například klimatizaci, tónovaná skla, litá kola nebo rádio.

Škoda Auto podle mluvčího Jozefa Baláže registruje několik stovek předběžných objednávek. Velký zájem o nový model škodovky hlásí i autorizovaní prodejci.

Škoda očekává, že příští rok z výrobní linky v Mladé Boleslavi vedle fabie a octavie sjede zhruba 50 000 rapidů. Výrobní kapacita linky má postupně vzrůst z 800 až na 1200 vozů denně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám