Hlavní obsah

Zákazníci Vodafone mají potíže s voláním v Plzeňském kraji

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zákazníci společnosti Vodafone se v pátek dopoledne potýkají s problémy při volání a využívání datových služeb v Plzeňském kraji. Podle mluvčího společnosti Miroslava Čepického komplikace vznikly na přístupové trase dodavatele. Rozsah výpadku ani čas obnovení provozu zatím nedokázal odhadnout.

Foto: Profimedia.cz

Těm, kteří nemohou na celý rok opustit své zaměstnání, umožní Nadace Vodafone pracovat pro neziskovou organizaci i na zkrácený úvazek.

Článek

"Omlouváme se našim zákazníkům za komplikace se signálem na Plzeňsku. Došlo k poškození přístupové trasy našeho dodavatele, pracujeme spolu s ním na co nejrychlejší opravě," uvedl Čepický.

Tuzemský nejmenší operátor naposledy zažil problémy se svou sítí na začátku týdne. Několikahodinový výpadek ve středních a východních Čechách v úterý způsobily blíže nespecifikované technické komplikace. Podle neoficiálních informací výpadek tehdy postihl řádově desítky tisíc uživatelů z celkových 3,3 miliónu zákazníků operátora.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám